2777
2789
عنوان

به نظرتون برم عقد سارا یا نه

419 بازدید | 28 پست

ما یه همسایه دارم که یه دختر داره که همسن و سال منه اسمش مریمه 

مریم یه خواهر داره اسمش ساراست

سارت ۲۰ ماه از من کوچیکتر 

اما مریم همسن منه

مریم یه شخصیتی داره به شدت مغرور و فرصت طلب و گرگ و حسود و موذی 

الان که واسه ادامه تحصیل رفتع اروپا چنان خودشو برای من میگیره که حد نداره البته منم دارم زبان میخونم که برای ادامه تحصیل برم خارج اما پروسه من طول میکشه یکم 

به مریمم نگفتم دارم زبان میخونم چون حس رقابت با من رو داره

ا

هپین الانش من به مریم تو تلگرام پیام میدم پیام های منو نمیخونه

یعنی چون واسه ادامه تحصیل رفته اونور دیگه منو در سطح خودش نمیدونه

سارا یه مقدار ساده تر از مریم اما خب مریم بهش یاد میده چند بار هم سارا زمانی که دبیرستان بودیم بهم تیکه انداخت هنوز یادمه

الان عقد ساراست  شخصیت ننه مریم مثل خود مریم هست

مادرم در عقد سارا شرکت میکنه که البته به من ربطی نداره به نظرتون برم عقد سارا یا کلا بکشم بیرون از این خانواده

یه بار به مادر مریم گفتم رشته من بهتر از رشته مریمه بس که وقتی میاد خونمون میخاد پز مریم رو بده گفت مریم همین که خودشو کشید بالا بسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا باید عقد کنون همسایه کسی بره من درک نمیکنم اصلا البته فرهنگ ها فرق داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ما انهرو برای عقد خواهرپ دعوت کردیم

من فرهنگتونو نمیدونم ولی در کل از ادمای حسود دوری کن زندگیتو به اتیش میکشن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲