من یه بار بیرون بودم و دوستم با چندتا دختر لات دعواش شد و منم به دفاع از دوستم خیلی بد باهاشون دعوا کردم و تک نفری چندنفرشونو زدم.چند روز بعدش این دختره با چندتا دختر گنده ی دیگه تو خیابون اومدن منو بزنن که چندنفر اونجا جلوشونو گرفتن و خلاصه کلی فحش و اینا خوردیم و دادیم.بعد الان هرکیو من میشناسم یعنی دوستام همشون دوستای اونان و روشون خیلی تعصبی ان.بعد حالا مشکل اینه که من شنیدم چند نفرشون میخوان باشگاه ما و منم همیشه تنها برمیگردم میترسم دردسر درست بشه الان چیکار باید بکنم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من نگفتم ظرافت ندارن عزیزِ من . چرا هی الکی بحث میکنی با من؟برو نگاه کن کامنت های منو . برو ببین چیا ...
خواستم شات حرفی ک زدبن و گویا یادتون رفت و بفرستم سایت نذاشت .لطفا برو صفحه ی دو و کامنتی ک گذاشتیم ببین چرا کتمان میکنی آخه قبول کن حرف اشتباه تو بجا اینکارا
خواستم شات حرفی ک زدبن و گویا یادتون رفت و بفرستم سایت نذاشت .لطفا برو صفحه ی دو و کامنتی ک گذاشتیم ...
دخترِ خوب ، من نباید به تو جواب پس بدم که چرا این حرفو زدم ، این یک ، دوم هم نمیخواد ثابت کنی من خودم میدونم چی گفتم . سوم این که من نگفتم ظرافت ندارن ، منظور من این بود که دخترای نسل الان به کارهای مردونه علاقه دارن ، مثل وزنه های سنگین زدن ، قصابی کار کردن ، مکانیکی کار کردن . این جملات یعنی ظرافت زنونه ندارن؟
عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
من نگفدم جواب پس بدین فقد میگم این درست نیس ک بعضی کارا مختص مرد هستش و زنا نباید انجام بدن همین.
منمم نگفتم بعضی کارا فقط مختص مرداست ، تا ۱۵ سال پیش دخترای زیادی نمیرفتن تو باشگاه دمبل های سنگین بزنن ، یا برن تو قصابی کار کنن ، یا ماشین سنگین برونن و هزارتا کارِ دیگه. لطفا کامنت منو ریپلای نکن . روز خوش
عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !