من یه بار بیرون بودم و دوستم با چندتا دختر لات دعواش شد و منم به دفاع از دوستم خیلی بد باهاشون دعوا کردم و تک نفری چندنفرشونو زدم.چند روز بعدش این دختره با چندتا دختر گنده ی دیگه تو خیابون اومدن منو بزنن که چندنفر اونجا جلوشونو گرفتن و خلاصه کلی فحش و اینا خوردیم و دادیم.بعد الان هرکیو من میشناسم یعنی دوستام همشون دوستای اونان و روشون خیلی تعصبی ان.بعد حالا مشکل اینه که من شنیدم چند نفرشون میخوان باشگاه ما و منم همیشه تنها برمیگردم میترسم دردسر درست بشه الان چیکار باید بکنم؟
ب کجا داریم میریم ما دخترامون چاقو و لات شدن پسرامون ....
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️
با اسنپ برو بیا تنها پیاده اون مسیرو ی مدت نرو .ولی با این حرفایی ک شنیدم مطمئن باش زهرشونو ی جا میریزن حواستو جمع کن چنتا چیز تو کیفت یا تو شلوارت برای دفاع از خودت داشته باش
ولی ببین من اولین باری بود که اینطوری دعوا گرفتم.من چون داشتن میومدن بزنن زدم وگرنه کلا آدم اینطوری ...
فلفل تند با اب قاطی کن تو ظرف اسپری بریز اومدن جلو بزنن تا دود از کلشون بلند شه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️
گلم بنظرم قمه قایم کن تو شلوارت جلوتو گرفتن سریع بکش بیرون اسپری فلفلم داشته باش اول اسپری فلفل یا ب ...
😂😂😂😂😂😂