2777
2789

پدر و مادر ندارین چیزی نمیگن بهتون؟؟ صبح تا شب تو خیابون پخشین با بقیه دعوا میکنید😐😐 قدیما دخترا ادب و متانت داشتن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یا خدا چرا دخترا اینجور شدن ولشون کن محلشون نزار تا برن رد کارشون

دخترای نسل الان خیلی رفتارهای مردونه دارن .

طرف تو باشگاه وزنه هایی میزنه که یه پسر نمیتونه بزنه .

شغل های مردونه دوست دارن خیلی هاشون .

مثلا میرن قصابی وایمیسن کار میکنن یا مکانیکی وایمیسن کار میکنن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که شما چند نفر رو تنها زدی پس قدرت بدنیت بالاست .به این راحتی نمیتونن بزنن . اگر فکر میکنی شر در ...

نه بابا قدرت بدنیم کجا بود من ۴۵ کیلوئم نمیدونم اون لحظه چجوری زور گرفتم زدم.نمیدونم شایدم باید باشگاهمو عوض کنم‌ خیلی حیف بود.بهترین باشگاه شهرمون اینجاست نمیدونم واقعا

ب کجا داریم میریم ما دخترامون چاقو و لات شدن پسرامون ....

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

اسپری فلفل

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

با اسنپ برو بیا تنها پیاده اون مسیرو ی مدت نرو .ولی با این حرفایی ک شنیدم مطمئن باش زهرشونو ی جا میریزن حواستو جمع کن چنتا چیز تو کیفت یا تو شلوارت برای دفاع از خودت داشته باش

دخترای نسل الان خیلی رفتارهای مردونه دارن .طرف تو باشگاه وزنه هایی میزنه که یه پسر نمیتونه بزنه .شغل ...

باشه پس اون ظرافت زنانه اشون چی ؟

اتفاقا دیدم داخل اینستا 

یکیشون قصابه ی صدای مردونه هم داره ادم حالش بد میشه هرچیزی سر جای خودش قشنگه 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

گلم بنظرم قمه قایم کن تو شلوارت 

جلوتو گرفتن سریع بکش بیرون 

اسپری فلفلم داشته باش 

اول اسپری فلفل یا بمب دود زا بزن ک جلو چشمشون گرفته بشه 

چشماشون ک بسته شد با پنجه بوکس چندتا بزن سمت شکمشون و فرار کن

ولی ببین من اولین باری بود که اینطوری دعوا گرفتم.من چون داشتن میومدن بزنن زدم وگرنه کلا آدم اینطوری ...

فلفل تند با اب قاطی کن تو ظرف اسپری بریز اومدن جلو بزنن تا دود از کلشون بلند شه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
به نظرت یه چاقو با خودم داشته باشم؟

هلیا نکن شرمیشه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
گلم بنظرم قمه قایم کن تو شلوارت جلوتو گرفتن سریع بکش بیرون اسپری فلفلم داشته باش اول اسپری فلفل یا ب ...

😂😂😂😂😂😂

بیشتر ببینید