2777
2789
عنوان

از بچه خونگی بودن واقعا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 33 پست
منم انقدر موندم توی خونه دلم نمیخواد برم بیرون اصلا، یا تنهایی میترسم کلابدون هیچ هدف واضحی، بدون را ...

دقیقا منم مثل شماعم

خیلی احساس بد و مزخرفی دارم🥲

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با دوستات ارتباط بگیر برید بیرون و خرید و ...

اتفاقا یکی از دوستای دانشگاهم پیشنهاد داد ولی دیگه خبری نشد

اگه بریم خوب میشه واقعا

چقد خوب که تغییر کردی، تبریک میگم💗اتفاقا منم دانشگاهم یه شهر دیگه اس و رفت و آمد میکنم از دانشگاه ب ...

تازه ترم اولی خب زمان می‌بره.. من ترم آخرم عزیزم.. تا ترم چهار حرف هم نمی دم سرکلاس در این حد اصلا استادا نمیدونستن منم وجود دارم..الان  از دستم آرامش ندارن برا حق کلاسم من میرم دعوا😐🤣

به خودت فرصت بده .. من یه ایراد بدی که دارم اینه که زود گریه م میگیره... یه بار سر رفت و آمد اتوبوس منو تو برهوت و بیابون پیاده کرد بعد اولین بار بود همچین اتفاقی برام میفتاد نشستم به گریه کردن🤣خوب که گریه هامو کردم بعد رفتم پلیس راه خواهش کردم برام ماشین بگیرن.. این شد برام تجربه که واقعا ارزش اینهمه استرس نداشت

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
خیلی سخته اینجوری تغییر کردن؟

سخت که هست حتما خیلی خود خوری کردم گریه کردم حتی ولی لذت بخشه .‌‌من خیلی خوشحالم بابت اون گریه ها چون خود الانم رو خیلی دوست دارم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

باورت میشه من برعکس توعم؟؟

من بابا مامانم به زور میبرن بیرون و اصلا دلم نمیخوام بیرون برم چون از بیرون رفتن متنفرم و دوست ندارم با آدمای تو کوچه خیابون ارتباط بگیرم و دوس دارم تو خونه باشم و خود اصلیم باشم تا اینکه برم بیرون و ادعا کنم یه آدمی باکلاس و خیلی( چُ س )کِلاسَم 

ببین به نظرم کم کم شروع کن که محدودیتاتو بشکنی 

بیشتر برو بیرون 

دوست پیدا کن 

سرکار برو 

سعی کن بدون مادرت بیرون بری 

و خب اگر خانواده اوکی بودن با دوستات سفر هم برو 

زندگی در اون حد طولانی نیس که بشینه صبر کنه تا تو به خودت بیای 

تازه ترم اولی خب زمان می‌بره.. من ترم آخرم عزیزم.. تا ترم چهار حرف هم نمی دم سرکلاس در این حد اصلا ا ...

وای دقیقااا منم همینطورممم اصلا نمیتونم تو کلاسا صحبت کنم و کلا نمیدونم حتی از کجا باید شروع کنم🥲

خیلی امیدوارم شدم با کامنتت

ممنون که تجربتو در اختیارم گذاشتی💗امیدوارم منم مثل شما بشم

وای دقیقااا منم همینطورممم اصلا نمیتونم تو کلاسا صحبت کنم و کلا نمیدونم حتی از کجا باید شروع کنم🥲خی ...

قربونت عزیزم اگه من تونستم تو هم میتونی 🌷 

ردیفای جلو بشین درستم مرتب بخون برا ارائه و پای تابلو رفتن داوطلب شو یه کم اینجوری باشی به عنوان یه دانشجوی خوب میری تو چشم استاد و خود به خود زبونت باز میشه .. سخت هستا من اوایل می‌ترسیدم داوطلب شم برا ارائه ها صدام می‌لرزید استرس می‌گرفتم جلو بقیه حرف بزنم .. کم‌کم عادت کردم برا ارائهذها مثل آب خوردن داوطلب میشم.. با بقیه دوست شو برید بیرون ..

موفق باشی قشنگم❤️

بیشتر ببینید
منم از خونه موندن افسردم خیلییی

من الان نی نی دارم تو خونه موندم وگرنه درست شدم شما هم برو یه حرفه یاد بگیر اولش سخته خیلی سخته ولی بعدش اوکی میشی باورت میشه من حتی فروشگاه نمیتونستم برم اینقدر ترسو بودم 

باورت میشه من برعکس توعم؟؟من بابا مامانم به زور میبرن بیرون و اصلا دلم نمیخوام بیرون برم چون از بیرو ...

منم همش همین بودممم

ولی حس میکنم این روش اشتباهه واسه همین همش حس بدی دارم🥲

قربونت عزیزم اگه من تونستم تو هم میتونی 🌷 ردیفای جلو بشین درستم مرتب بخون برا ارائه و پای تابلو رفت ...

وای دقیقا عین من بودی🥲حس میکنم خودم نوشتم حرفاتو

دقیقا منم قبل عید یه ارائه داشتم رفتم باورت نمیشه چقد از استرس داشتم آب میشدم صدامم میلرزید خودم حس میکردم😶💔یجوری شده که از ارائه وحشت کردم

واقعا چقد خوب پیشرفت کردی، امیدوارم منم یه روزی مثل شما بشم🫠💗

منم هیچ‌جا تنها نمی‌رفتم در واقع از بس که هرجا خواستم برم بهم اجازه ندادن کم کم دوستامو از دست دادم( ...

مشکل اینجاست ب ما اجازه هم ندادن یه شهر دیگه رو بزنی واسه انتخاب رشته