2777
2789
عنوان

به دختر عمم گفتم نیاین خونمون مامان و بابام دارن دعوام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 47 پست
نه کم سن نیستم. ولی هر دفه بدون دعوت پا میشن برای شام میان . تا حالا یکبار مارو دعوت نکرده

شما چرا منتظر دعوت می مونین شما هم مثل خودشون زنگ بزنین بگین ما داریم میاییم خونه تون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه تا حالا یکبار مارو دعوت نکرده . مارو حساب نمیکنه .کل فامبلو دعوت کرده خونش .ولی مارو دعوت نمیکن ...

اگه اینجوریه کار خوبی کردی ..پدر مادرا بعضی وقتا نمیفهمن چجوری باید بقیه احترامشون رو نگه دارن

اخه تا حالا یکبار مارو دعوت نکرده . مارو حساب نمیکنه .کل فامبلو دعوت کرده خونش .ولی مارو دعوت نمیکن ...

اره اگه بقیه رو دعوت می‌کنه شما رو نه حق دارین ناراحت شین

ولی کاش یجوری میگفتین که باور کنن خونه نیستین

وقتی بزرگترشون با بزرگتر شما تماس نمیگیره رسما و محترمانه اجازه بگیرا برای اومدن به نظرم صادقانه بوده جواب و بد نبوده ،به بابات هم بگو اگه احترام عزت میخواستن باید  خودشون تماس میگرفتن از شما دو نفر اجازه می‌گرفتن نه بچشون به بچه شما زنگ بزنه

شما چرا منتظر دعوت می مونین شما هم مثل خودشون زنگ بزنین بگین ما داریم میاییم خونه تون

نه من نه مادرم همیچین اخلاقی ندارم . و پدر من مریض هست . خرج خونه رو دوش  منه . واقعا برام سخته هزینه های شام چند نفر دیگه رو بدم

از قدیم اینجوری بوده پدر مادرها بخاطر احترامات نمیتونن چیزی ب بزرگ تر های فامیل بگن ولی الان بچه ها فهمیده شده متوجه همه چیز هستن . کار شما از یه بابت خوب بوده از یه بابت هم بد .ولی در کل این سری که اومدن میتونید مثلا بگین عمه ما ان شاالله کی بیایم خونه شما ؟ یا اینجور حرفی ۲ بار شما هم پا شید برید اونجا ایشون هم متوجه میشه 

مادر دو دختر زیبا 💕

خب شما هم خودتونو دعوت کنید منتظر دعوت اونا نباشین 

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

از قدیم اینجوری بوده پدر مادرها بخاطر احترامات نمیتونن چیزی ب بزرگ تر های فامیل بگن ولی الان بچه ها ...

اصلا قضیه دعوت کردن هم نیست .خودشون میدونن ما از نظر مالی خیلی تو شرایط بدی هستیم . و تو خانواده من فقط کار میکنم . ولی پا میشن برای شام میان