2777
2789
عنوان

خس خس سینه و سرفه نوزاد

123 بازدید | 27 پست

بچم پنج ماهشه، الان دو ماهه سینش خس خس داره و سرفه میکنه، دکتر اول بردم گفت رفلاکسه دارو داد اصلا خوب نشد، دوباره بردم دکتر گفت الرژی داره اسپری داد گفت یه هفته بزن بازم خوب نشد ، الان سینش بازم خس خس داره و گاهی سرفه، اعصابم داغونه ، تا بعد تعطیلات دوباره ببرم دکتر، کسی اینطوری بوده ؟ اخه الرژی به چی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی شیرخشکشو عوض کنم؟ هیپ میخوره

اکثرا میگن رفلاکسه و تا ۸ ۹ ماهگی خوب میشه الان یقینا بگم از شیر خشک نمیتونم 

ولی پسر من تا یکسالگی ب خاطر شیر خشک خیلی اذیت بود قطعش ک کردم خوب شد 

خب خمین شیر خشک ممکنه نساخته بخشبوی عطربوی عدابوی شویندهگل و گیاهالیاف بالش و تشکشامپویی ک میزنی برا ...

اصلاااا بوی اسفند عطر اصلا استفاده نمیکنم ، شوینده کودک برای لباساش، شامپو هم ماستلا میزنم ، فقط تشک و بالشتش پشم گوسفنده