2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر تحصیل با بچه کار درستیه

728 بازدید | 73 پست

استقلال مالی ندارم خجالت میکشم از شوهرم پول بگیرم اونم ی خورده خسیسه نه اینکه نده بهم پول ولی با اینکه از مرگم برام بدتره باید صد بار بگم بهش من حتی از بابامم نمیتونستم پول بگیرم مشکلاتم خیلی زیادن هر چی دلم میخواد نمیتونم بگیرم بجز لباس که خودش میگیره و کفش و لوازم آرایش ولی از جاهایی که خودش میخواد رفتارش خوبه  بچم دارم ی دونه ولی شدیدن بخاطر دانشگاه مخالفه تا حد طلاق  بیست پنج سالمه بی  پولی عصبیم کرده درسم خیلی خوب بود نزاشت واسه کنکور حالام پیام نور بخونم رشته علوم تربیتی میخوام ماه دیگه موقع امتحانات بچمو خودشو بزارم برم خونه مامانم تا ببینم چی میشه احتمالن کل فامیل خبر دار میشه آبرومو میبرن ولی نمیتونم درس نخونم ضمنآ شرطم درس بود واسه ازدواج ولی الان زیرش زده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بچه نمیاوردی اگه قصدت درس بود 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

درسم خوبه

ولی حالا که میجنگی بگو باید بیرون کار کنم

باید برم سرکار

بری سرکار که بهتره  زودتر دستت میره تو حیب خودت

بعدشم طلاق هیچ خوب نیست  بهش فکرم نکن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

یه بچه آواره بشه بخاطر تحصیل نمیدونم چی بگم ولی من میگم درست نیست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

هر تصمیمی بخای بگیری بستگی به نظر خودت داره

ولی من باشم قید دانشگاه رفتن رو میزنمـ. میگی خرجی نمیده خودت هم درامد نداری 

میخای چجوری بری دانشگاه؟ هرروز براشهریه و هزینه های دیگه دعوا کنین؟ جلو بچه؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

علوم تربیتی خوبه اگع سنت میخوره میتونی امتحان بدی واسه معلمی پذیرش زیاد داره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

نرو. چیزی هم نگو. تو خونه خودت بمون کارای دانشگاهتو بکن. به مخالفتش گوش نده ببین تا کجا میخواد پیش بره. فوقش اینه بیرونت کنه که اون موقع دست پیش با توئه و هرکیم پرسید بگو از خساست و دروغگوییشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.