2777
2789
عنوان

وکیل اینجا هست

46 بازدید | 5 پست

مهریه من 200سکه هست سال 97رای قطعی خورد و موظف به پرداخت10سکه پیش و8ماه یک سکه 

زوج سه سکه پرداخت کردوایندچندسال هیچ مبلغی به زوجه نداده  .سال 403تیر درخواست تعدیل داده 6سکه کم کردند الان دوباره درخواست تعدیل داده زوج تا باحال هیچ سکه و قسطی پرداخت نکرده نفقه معوقه اجرت مثل الان می‌خوام یه لایحه ببرم که دوباره کم نکنندچون هیچ سکه آیی پرداخت نکرده  زوج متواریه و پی خوشگذرانی وعیاشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سراسری بگیر دیگه نیاز نیست بری پاسگاه همه جا مخابره میشه میگیرنش

شما وکیل هستی ؟نقطه زنی هم زدم فقط یک شهر رو میشه حکم گرفت الان مشکل من یه چیزه دیگه س اینه که تعدیل رد بشه 

باید لایحه ببرم 

شما وکیل هستی ؟نقطه زنی هم زدم فقط یک شهر رو میشه حکم گرفت الان مشکل من یه چیزه دیگه س اینه که تعدیل ...

عزیزم نقطه زنی وجود نداره بعدم سراسری یعنی کل کشور اگر شما یه بار گرفته بودی می نوشت تو گزارش نیست راحت بهت میدادن جلب سراسری رو...بعدم شما  گزارش رو استناد میکردین که این آقا آدم دادن نیست راحت رد میشد