2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 141 پست
خدانکنه جانممنم بدون تعارف و اغراق میگم که واقعا برام عزیزی و همیشه منتظر تاپیکها و پست های خلاقانه ...

قربوووونتوون برم مننننن🥺❤️🫂عروسی سعید هم دارید میخونید؟😂

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

خاله ام خنده ای سر داد و گفت:با این دست و پا جلفتی بودن بایدم نخواید شوهرش بدید(خنده ی تمسخر آمیز حض ...

این بار پدرت بلند شد و بلند گف آهای نفس کشششش

و مهمان هارا ب خارج راهنمایی کرد

You know what suckers? fuxx you all 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂😂شکوه جون من باید زود اقدام کنمیکی بیاد به من بیبی چک رو یاد بده به زودی نیاز دارم بهش😂

بیبی چک که واسه بعد از اقدامه 

تو الان به یه بابای بچه+کیت تخمک گذاری نیاز داری که در اسرع وقت باید تهیه کنی😍😁

طبق چیزی ک خالت گف عشقم تو زودپزی ۳ ماهه اوکیه عجله نکن😂

وای فک کننننن من لپتاپ خریدم

اونم میخواست برا پسر ده ساله ش بخره

اومد قیمت و مدل لپتاپ منو پرسيد ک برای رشته م خریدم

گفتم حالا لازم نیست برای بچه ده ساله گرون بخرید

مدل پایین تر بخرید

بعد خاله م گفت:واقعا ارزش داره این همه خرج لپتاپ کردی؟؟تو خرج های مهم تری داری

منظورش جهازه😂😭

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

بیبی چک که واسه بعد از اقدامه تو الان به یه بابای بچه+کیت تخمک گذاری نیاز داری که در اسرع وقت باید ت ...

امروز میرم بیرون اتفاقا

سعی میکنم از امروز تهیه کنمشون😭😂

وای فک کننننن من لپتاپ خریدماونم میخواست برا پسر ده ساله ش بخرهاومد قیمت و مدل لپتاپ منو پرسيد ک برا ...

وای جررررررررر

خدایا واقعا چرا؟

اصلا ازدواج ینی تیم ورک

خیلیامون یا دوسش نداریم یا کلا منفرد دوس داریم جلو بریم

چرا درکش سخته برا بعضیا😂😂

You know what suckers? fuxx you all 

معلومه که میخونممممنمیتونی تصور کنی چقدر به شاپور خندیدم😂😂😂لعنتی خلاق

عزیز دلممممم دورتون بگردم من الهی❤️🫂

خاطره ی قبلی کمی تحریف داشت 

اما این خاطره همششششش واقعیه بجر اسم افراد که عوض کردم ولی جزئیاتش واقعیه😂

من واقعا یه خرگوش به اسن شاپور

و دو جوجه به اسم شعبان و کیومرث داشتم😭😂

این بار پدرت بلند شد و بلند گف آهای نفس کششششو مهمان هارا ب خارج راهنمایی کرد

وای😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

خدا حفظش کنهحالا داداش من بود همراهیشون میکرد و ۴ تا متلک هم اون مینداخت بهم🤣(الان متاهلم البته)

الهی بگردم 😂❤️