2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 141 پست
خیلی مونده فرهنگ مردم ما عوض بشه ....مخصوصا یه سری ادمهای قدیمی تر ....ولی شما سعی کن اصلا نقطه ضعف ...

بخدا قسم بارها خودم گفته بودم 

فامیلام از داداشم حساب میبرن بشدت چون خیلی جدیه دیگه تکرار نمیکنن😂😂

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسییییحرف حق رو زد دیگهحرفی نداشتن قبول کردن که اشتباه کردن

خب چقدر عالی 

دفعه های بعد نپیچون چون دیگه نمیگن چرا ازدواج نمیکنی و فلان اگر هم گفتن بگو رجوع کنید به گذشته و حرفای داداشم لال میشن دور از جون شما

آخییی عزیزم🥲داداش بزرگتر داشتن واقعا خوبهبمونید برای همفکر نکنم دیگه در حضور برادر کسی جرات کنه به ...

ای جانم شکووووه جونممممم سلام سال نوت مبارک باشه خانووووممممم صد سال به این سالها

تاپیک رو منور کردی

قدم بر سر چشمان من گذاشتی🥲❤️🫂آخه من چقدر شما رو دوووووس دارممممم

آره دیگه فک نکنم روشون بشه بگن،اصن خودم کیف کردم دوس داشتم ماچش کنم اما نکردم گفتم پر رو میشه😭😂❤️🫂

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

داداش دلم خواست کی جوابگوعه🤣

😂❤️ برای اولین بار اصن خودم عاشقش شدم

اخم کرد زمینو نگاه کرد و بدون تپق و خجالت و وقفه خیلی مودبانه شست همه رو پهن کرد رو طناب

خب چقدر عالی دفعه های بعد نپیچون چون دیگه نمیگن چرا ازدواج نمیکنی و فلان اگر هم گفتن بگو رجوع کنید ب ...

😂😂😂❤️آره راست میگی بهترین جواب همینه

😂❤️ برای اولین بار اصن خودم عاشقش شدماخم کرد زمینو نگاه کرد و بدون تپق و خجالت و وقفه خیلی مودبانه ...

و بعد چشای قلبیِ تو😂❤

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

ولی حالا جدا خوب حرفی زد فامیل ها دیگه هر جایی برن دیگه اینکارو نمیکنن

اره دقیقا

راحتم کردددد

و بعد چشای قلبیِ تو😂❤

مثل فیلما چادر گلگلی مو کشیدم جلو صورتم و گفتم:خان داداشششش!زشته جلو مهمونا

مهمون حرمت داره

🤣🤣🤣