2777
2789
عنوان

برخورد با عمه ی بدجنسی که ک کودک دوساله رو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 70 پست

۴ بچه میزاشتن کنار من همشونو جوری میزدم بمیرن😐

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🤌🏻عجب

عمت از ته دلش عذاب وجدان داره دمش هم‌گرم هر دفعه برمیگرده میگه که ببخشیش

نباید کینه ای باشی

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
چهارتا بچه بذارن پیش من فقط فرار میکنم

رفته واسه پدرو مادر همونا کار کنه مادرشون

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

کار ایشون که بد بوده ولی وقتی پشیمونه و معذرت خواهی کرده شماهم بیخیال شو.... حس کردم ازون آدمای سخت ...

نه واقعا من خیلی مهربونم زود میبخشم ولی میگم ک از دیشب عصبی شدم ازبس ب ادم صربه میزنن میرن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من خواهرزاده هامو چند باری زدم وقتی خودم سن‌کمی داشتم‌و‌بچه بودم. بارها بهشون گفتم خاله منو ببخشید نفهم بودم. و واقعا اونا هم منو دوس دارن و‌گفتن خاله نگو تو‌جای مامان مون بودی و ما هم اذیتت کردیم. حالا کار ندارم من اونموقع زدم ولی بچه بودم ولی مث‌بچه خودم دوستشون دارم. کینه الکی به دل نگیر.ببخش‌تا خدا هم گناهی اگر مرتکب شدی ببخشه و‌بگذره

اووو حق داشته بابا ، برا چی پیش اون میزاشتن تون ، حالا واسه اون یه بار اسیب ندیدی دیگه بابا

فقط همون یک بار گذاشته رفته واسه مادرپدر اون کار کنه 

من وقتی14سالم بود دوتا از خاله هام ریختن سرم تا جایی ک میخوردم زدنم راهیه بیمارستان شدم 

بعد تو توی دو سالگیتو میگی بیخیال تورخدا 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
رفته واسه پدرو مادر همونا کار کنه مادرشون

یه جورایی مقصر هردو پدرمادرم بودن ،من که الان بزرگسال هستم نمیتونم از پس چهارتا بچه بربیام ،خداشاهده سخته ،خودتو تو اون شرایط قرار بده ،یه سر برو مهد کودک حتی برای کار با حقوق ،اگه روانت بهم نریخت 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

نه واقعا من خیلی مهربونم زود میبخشم ولی میگم ک از دیشب عصبی شدم ازبس ب ادم صربه میزنن میرن

عزیزم🫂 حتما از جای دیگه دلگیری..ببخش و دیگه بهش فکر نکن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من خواهرزاده هامو چند باری زدم وقتی خودم سن‌کمی داشتم‌و‌بچه بودم. بارها بهشون گفتم خاله منو ببخشید ن ...

من خودم مادری کردم واسه برادرزاده م و نگهش داشتم ولی خب دادم زده باشم انگار مادرشون بودم ولی اون همون یک بار