شوهرم اوضاع خوبی نداره . از اول مشکل های مالی رفتاری اخلاقی و ... داشت . الانم ۶ ماهه بیکاره و درامدی نداره. هیچ پس اندازی نداره . خودم کار میکنم . حتی وقتی من نیستم نمیتونه بچه رو رسیدگی کنه میگه کمر درد داره و نمیتونه بچه رو بشوره . حتی صبحونه بچه رو میپزم اول صبح بعد میرم سرکار. ولی میگه نمیتونه صبحونه شو هم بده. دیشب رفتم بیرون گوشت و وسیله بخرم .بچه رو هم اول خوابوندم . نیم ساعت بود بیرون بودم تازه رسیدم قصابی .شوهرم زنگ زد برگرد بچه داره گریه میکنه بیدار شده . دیگه منم خسته شدم . ۹ ساله ازدواج کردم. شوهرم باهام از اول سرد بوده . مشکل مالی هم داره و اکثرا بیکار و بی پوله ولی من همیشه مدارا کردم کنار اومدم خودم کار کردم تو زندگی بیشتر هزینه هارو من از درامد خودم میدم . یعنی حدود ۸۰ درصدشو . الان واقعا خسته شدم استرس زیاد دارم. از سر کار جیم میشم میرم خونه که بچه رو بشورم زود برگردم . شوهرم میگه نمیتونه چون مشکل کمر داره. بچه ها خیلی دوس دارم جدا بشم ولی من عاشق بچه امم دلم نمیخواد هیچ مشکلی براش پیش بیاد حس میکنم با جدایی ب اون ظلم میکنم . یعنی بازم بسوزم و بسازم ؟ یا این جدایی ب ضرره بچم نمیشه،؟ بچه ام پسره