2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یک لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 69 پست
اگر عذرخواهی کرد بروباید از قبلش بهت بگهرفتی اونجا هم بحث شد بگو من تعحب کردم فلانی اگر بیاد اینجا م ...

آره باشه یعنی عذرخواهی نکرد مثلا فقط گفت خب ساعت چند بیام دنبالت نرم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از الان شروع کن به بی تفاوتی وایسا بیاد اشتی کنین اصلاا پیشقدم نشو ک بد عادت نشه بعدش یه جوری رفت ...

حالا تاثیری داشت؟ 

اصلا به نظرم کلا بزارم با مادرش همه جا بره خودمو بکشم کنار بعد که باز نیاز به زن پیدا میکنم 

اگر پذیرفت ازش با لوندی قول بگیر ادامه نده ولی قاطع باش

میدونی یک چیز دیگه هم هست همش برای پنجشنبه ها ضعف نشون دادم هی هر بار میگفت مثلا کار دارم و فلان هی گفتم من تنهام بیا پیشم من دوست دارم کنارت باشم و .... بعدم هر پنجشنبه که نمیومد مثل احمق ها افتادم تو. خونه بعد این شد ضعف من بازم هفته پیش گفت آره من کار دارم نمیام منم گفتم نیا بعد گفت آره بعد پنجشنبه بشه باز میگی بیاو فلان خیلی ضعف نشون دادم درسته؟

حالا تاثیری داشت؟ اصلا به نظرم کلا بزارم با مادرش همه جا بره خودمو بکشم کنار بعد که باز نیاز به زن پ ...

اره قبلا یه مدت کوتاه امتحان کردم دیدم یکم درست شد دوباره خوب شدم باهاش باز برگشت به حالت اولیه...

الان دیگه چند روزیه تصمیم گرفتم واس همیشه همینطوری برخورد کنم متاسفانه ظرفیت محبت ندارن 

پریروز رفتیم بیرون دیگه اونقدر دستشو نگرفتم با فاصلا ازش راه رفتم ک اخرش خودش اومد دستمو گرفت (تاپیک زدم در این مورد ،در حالت عادی همیشه من پیشقدم میشدم و همسرم واس دست گرفتن میگفت زشته خیابونه و...)

دیروزم ک مهمون بودیم اونقدر بی تفاوت بودم بهش نشسته بود فوتبال میدید منم اومدم دور تر نشستم تو جمع یه تیکه انداخت ک هوا اونطرف چطوره باخنده گفتم عالی جای شماخالیه  اخرش کفری شد خودش فوتبالو ول کرد  اومد پیشم حرف میزد مثل خودش یه ثانیه نگاه می کردم بعدش نگاهم به در دیوار بود 😊

من بعد ۸ ماه زبونشو پیدا کردم محبت زیاد، نزدیک شدن از طرف من دلشو میزنه و میخواد فاصله بگیره. محلش نزارم میفته دنبالم 

شما هم امتحان کن ایشالا نتیجه میگیری

اره قبلا یه مدت کوتاه امتحان کردم دیدم یکم درست شد دوباره خوب شدم باهاش باز برگشت به حالت اولیه...ال ...

آره منم مثل اینکه باید محل نزارم خیلی گذاشتم دیگه اصلا تا موقعی که بریم خونه خودمون همون طور که دوست داره شب نه اون بیاد خونه ما نه من میرم پیش اون