2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پنج سال اخه؟ شک نکردی😕

چی بگم این دوسال آخرش هی کات میکردم هی برمیگشت مثلا سال آخر یه بار ۴ماه یبار ۳ماه کات بودیم به بهونه عید پیام داد و قرار گذاشت بیاد منم گفتم بیای چیکار رابطه بی سروته داریم منظورم این بود بگه قصدش از رابطه چیه یهو بلاک کرد بعد از20روز برگشت هی پیام و زنگ دیگه اصلا جواب ندادم هی تلگرام پروفایل و بیو میزاشت دیگه اصلا جوابشو ندادم حتی خداحافظی هم نکردم 

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

رابطه سواد نمیخواد.تجربه میخواد😁😅همیشه عملی از تعوری بهتره😄

چرا خب این دومین رابطه م بود اولی که مجازی و یه آدم بشدت سمی و مزخرف بودمن هیچی نمیدونستم اون موقع. ولی دومی خیلی آدم حسابی بود برعکس اولی که هی همو ندیدیم تو ۵سال این همکار و هر روز پیش هم بودیم دیگه قسمت نشد بمونیم برای هم و کات کردیم

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

من الان یکی خوبشو دارم.دعات بگیره بدبخت میشم.حریف دوتا نمیشم😂😂

منظورم این بود تو هم خوشبخت بشی😅