2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیایین

110 بازدید | 16 پست

شما دانش اموزی هستید که دهم تجربیه 

شما معدل نوبت اولتون ۱۹/۵ بود 

تو درسای مدرسه قوی هستید

ولی تو تست ضعیف هستید طوری که تراز قلمچیتون 4600 الی 4700 هست ، شمایی که هدفتون زیر رتبه صد هست برای ۲ سال و ۳ ماه دیگه ، ولی اطرافیانتون همیشه موج منفی رو یه شما تحمیل میکنن ، شما چه طوری نسبت به حرف هاشون سعی به بی توجهی میکنید؟

لطفا هر حرفی دارید بزنید ، هر نظری هر نصیحتی 

لطفا واقعت توی شرایط بدیم از لحاظ روحی و جسمی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اون روزی فکر میکنم که به چیزی که میخوام رسیدم و اونا از حسودی دارن میترکن اونوقت خیلی بهتر میتونم ...

خیلی باخودم صحبت میکنم مثلا تو نوت گوشیم یا تو دفتر یا هی به خودم میگم که اگه فقط ۲ سال به خودت سختی بدی دیگه مسیرت مشخص میشه و تمام کسایی که ازت بدشون میاد از حسودی میترکن ، ولی نمیدونم چرا روم تاثیر نداره

استعداد بالا

هوش بالا

خودت خودت خودتو بکش بالا

برا خودت زندگی کن بجنگ و تلاش

کن تا بهترینها رو برا خودت کسب کنی

هر کسی ک مانع پیشرفتت بود رو نبین فکر کن اون ادم عقلش

همونقدره و منظوری نداره

وقتی موفق شدی هم ب خودت هم ب بقیه ثابت میشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
توکل به خدا همه چی درست میشه تهش مرگه با خیال راحت زندگیتو بکن

خب عزیز تهش مرگه که نشد دلیل ، من اینجا بشینم به دیوار نگاه کنم که ۷۰  .. ۸۰ سال دیگه میخوام بمیرم ؟! من گفتم یکم حالمو خوب کنین الان که کلا ببخشبد ولی گ...ه تر شد 

اول از همه به حرفای ناامید کننده فامیل ، دوست ، پدر مادر و... توجه نکن ، دایورت کن به یه ورت...

دوم تست بزن از همین الان تست بزنی اوکی میشی ، تست آموزشی و سرعتی هم بزن ، تشریحی بخون و آزمون بده...نیاز داری فیلم آموزشی ببین ، ترازتو کم کم ببر بالا نه یهویی...

ول نکن تا آخر بچسب برو تا ته ، مشاور خوب بگیر برنامه ریزی کن، هدف گذاری کن برای تست ، آزمون ، ساعت مطالعه و...

تحت تاثیر حرفای دوستات قرار نگیر همشون دروغ میگن ، کارایی که انجام میدی رو به کسی نگو...

(هرکسی هم بهت گفت نمیتونی هم کارتو بکن و هم اون شخصو نیما# _تکیدو)

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️

خب عزیز تهش مرگه که نشد دلیل ، من اینجا بشینم به دیوار نگاه کنم که ۷۰ .. ۸۰ سال دیگه میخوام بمیرم ؟ ...

گوش نده تهش مرگه درست ولی تو آرزو هات بمیر ، وسط رویاهایی که تجربه کردی بمیر نه با ۸۰ سال حسرتی که ای کاش میخوندم ای کاش فلان کارو میکردم...

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️

اول از همه به حرفای ناامید کننده فامیل ، دوست ، پدر مادر و... توجه نکن ، دایورت کن به یه ورت...دوم ت ...

ممنونم ازت ، لطف کردی ، خیلییییی سعی میکنم به حرفای فامیلا و اطرافیان و اینا توجه نکنم اما من خیلی تحت تاثیر حرف های فامیلا قرار میگیرم ، نمیدونم چرا سریع ناامید میشم ، اما بخوام امیدوار بشم صد سال طول میکشه ، اصلا از شخصیتم خوشم نمیاد

ممنونم ازت ، لطف کردی ، خیلییییی سعی میکنم به حرفای فامیلا و اطرافیان و اینا توجه نکنم اما من خیلی ت ...

منم همین مشکلو داشتم ، هرکی هر حرفی میزد باور میکردم و تحت تاثیر حرفاشون قرار میگرفتم ، تا اینکه دیدم چه بلایی سر خودم آوردم ، گند خورد به آرزوهام به زندگیم به سلامتیم ، نکن گوش نده آدم حسابشون نکن اونا فقط دارن حسودی میکنن اونا دارن پاره میشن از حسادت برای همونه انرژی منفی میفرستی فاز آدم حسابی ها رو میگیرن

امید ؟! همه ما با امید زنده ایم ، نا امیدی گناه کبیره ست

پیشنهاد میکنم بهت بیا تلگرام چند تا ویس دنیا پناهی رو برات بفرستم 😘