2777
2789

نامزد هستین 

منظورش چیه از این سوال 

با اینکه خیلی دختر خانم شیک و پیکه 

ولی بازم میپرسه این سوال رو 

آقا پسر هم خودش خیلی خیلی خوشتیپ هست 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باید از خودش میپرسیدی شاید مثلا یچیزی هست که دوست داره داشته باشی

کاشت ناخن یا مزه ای چیزی 

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

این دیگه چطور سوالیه؟منظورت رو متوجه نشدم

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

باید از خودش میپرسیدی شاید مثلا یچیزی هست که دوست داره داشته باشیکاشت ناخن یا مزه ای چیزی

نپرسیدم 

فقط گفت به خودت میرسی فلانی ؟

لباس زیر ،حمام ،رعایت بهداشت و شیوو...

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
منظورش اینا هست یعنی بی ادب برم باهاش دعوا کنم

آره دیگه به خود رسیدن مربوط به ارایش و بهداشت و استایل میشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
غلط میکنه همچین چیزی بپرسه😂البته خودش خیلی شیکه

دوماد چکارست؟🤣

بیشتر ببینید
باید می پرسیدی دقیقا منظورتون از به خود رسیدن چیه؟!ولی کلی تر نگاه کنیم برای کسی که قصد رابطه جدی دا ...

نپرسیدم دیگه 

نپرسیدم فقط گفت به خودت میرسی فلانی ؟

چ سوال چرتی!من بودم یه دعوایی راه نینداخته😂سیر یا پیاز نخورده بودی؟موهات چرب نبود؟