2777
2789
عنوان

دختر عمم دوباره طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونستم باید از تو اجازه بگیرم

وقتی تاپیک میزنی باید به شعور دیگران که واست وقت گذاشتن احترام بزاری

و جوابشونو بدی

نه با گستاخی تموم تازه بیایی طلبکار بشی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

دیگه خودش میدونست بچه دار نمیشه چزا با کسی ازدواج کرد ک بچه میخاد.من یکی از فامیلامون یکسال بنده خدا ازمایش داد بچه دار نمیشد.طلاقش دادن.یکی دیگه بعد ده سال ک بچه دار نمیشد،طلاقش دادن.با ی نفر ازدواج کرد ک خودش دوتا بچه داشت.مثل بچه خودش با اونا برخورد میکرد و دوسشون داره

وقتی تاپیک میزنی باید به شعور دیگران که واست وقت گذاشتن احترام بزاریو جوابشونو بدینه با گستاخی تموم ...

تاپیک خودمه دلم بخواد جواب میدم دلم بخواد نمیدم  به شعور و گستاخی هم ربطی نداره 

اونی که شعور نداره و گستاخه تو و امثالته ک میپره به همه 

تاپیک خودمه دلم بخواد جواب میدم دلم بخواد نمیدم به شعور و گستاخی هم ربطی نداره اونی که شعور نداره و ...

خدا شفات بده فقط 

معلومه کسی نیست ادبت کنه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
دیگه خودش میدونست بچه دار نمیشه چزا با کسی ازدواج کرد ک بچه میخاد.من یکی از فامیلامون یکسال بنده خدا ...

تو جزئیات زندگیش نیستم حتما امیدوار بوده با ازدواج مجددش بچه دارشه

مطمعنی دختر عمته؟ مطمعنی بخاطر بچه طلاقش میدن؟ مگه شهر هرته این دختر مهریه نداره؟ مطمعنی تاپیکت فیک ...

مطمئنی حالت خوبه ؟؟؟ انقدر به همه چیز مشکوکی پارانویید نیستی ؟نگرانتم یه سر برو تراپیست