2777
2789
عنوان

پسرم بدون اجازه از کارتم پول کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 88 پست
عزیزم سنش هنوز کمه میتونی تغییرش بدی

اصلا بچه حرف گوش کنی نیست فک میکنه همه کارست امروز تولد دخترمه میگه فلانی وفلانی ودعوت کن برا پول خاهرش تصمیم میگیره اون ارومه گولش میزنه تعیین میکنه کجا بریم چیکار کنیم همشم خرج میتراشه برامون 

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 

براش قلک بخر و باهاش صحبت کن خب اون علاقش اینه الان کارت بخره ولی شما راهنماییش کن بگو برات قلک گرفتم برا خواهرشم بگیر بگو جفتتون پولاتونو جمع کنید یادداشت کنید هدفتون ار جمع کردن پول چیه بعد ک قلکتون پر شد میریم باهم اون چیزی ک هدفتونه رو بخریم ولی هدفتونو بزرگ در نظر بگیرید مثلا دوچرخه یا اسباب بازی بزرگ  نه کارت و خوراکی من هفتگی مثلا ۲۰ هزار تومن بهتون میدم که خوراکی بخرید ولی این قلک رو گذاشتم برای هدف بزرگتون رو کاغذ بنوبسبد بعد باهم مشورت میکنیم بهترینو انتخاب میکنیم میریم میخریم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسی متوجه کارت نشد؟

چرا وقتایی که پول نقد میداد مامانم میفهمید به بابامم گفت یبار اما بابام گفت اشکال نداره بچس وقتایی هم که کارت دستم بود نمیفهمیدن چون زمان من کارتا پیامکی نبودن

من چون خانواده خسیس بودند بهم پول کم میدادند .من هم یواشکی بر میداشتم .مامانم کنک میزد .

بازم برمبداشتم .

به مرور کتک زد .شدم نیمه شنوای عصبی.

به مرور اون قدر وضعم خراب و اون نفرین کرد دیگه حتی سمعک فایده نکرد .

یادش باشه اگر پول تو جیبی ندی بچه ات دستش کج نمیشه .

این تفکر اشتباهیه .

ولی تو وادارش کردی دروغ بگه .دروغ گفتن میشه عادت .

بهش کارت تو جیبی بدید .خوراکی هم نخرید .پول فقط .

مامانم الان اشتباهش را تجربه کرده .به دخترش میگه به بچه ات فقط پول بده .خوراکی براش اصلا نخر.

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

اصلا بچه حرف گوش کنی نیست فک میکنه همه کارست امروز تولد دخترمه میگه فلانی وفلانی ودعوت کن برا پول خا ...

با یه مشاور کودک مشورت کن 

ولش نکن توروخدا 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
براش قلک بخر و باهاش صحبت کن خب اون علاقش اینه الان کارت بخره ولی شما راهنماییش کن بگو برات قلک گرفت ...

هی خاهر کجای کاری هرسری قلک میخرم تا دوقرون جمع میشه پارش میکنه از خاهرش الان پرشده با اینکه داداشش نزاشته نصف پولاشو تو قلک بریزه ازخودشو که خرج میکنه هیچ توکار اونم دخالت میکنه

بچه راست گویی بود علاقه زیادش به پول وخرید کردن اینطورش کرده

اشتباه از خود شماست .

هرگز براش خوراکی نخرید .

کارت مخصوصی براش حساب باز کنید .مقدار معینی بریزید توش.

بگید تو این کارت پول فقط به اندازه خوراکی هست نه چیز دیگه .

بچه ها خرید دوست دارند .ادم بزرگا بدتر .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

شوهرم متاسفانه اصلا همکاری نمیکنه میگه تو سخت گیری ولش کن

چی کار به شوهرت داری عزیزم 

خودت درستش کن 

اتفاقا همین که میگی شوهرت اینو میگه یعنی رهاش کرده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هی خاهر کجای کاری هرسری قلک میخرم تا دوقرون جمع میشه پارش میکنه از خاهرش الان پرشده با اینکه داداشش ...

میدونم یه قلکی بخر نتونه پارش کنه بشین باهاش حرف بزن با محبت بهش بگو بیا باهم تمرین کنیم صبرمونو بالا ببریم ادم اگ تو زندگی صبور نباشه نمیتونه به هدفاش نزدیک بشه باید صبر کنیم بیا بهم قول بدیم ایندفه این قلکو پر پر کنیم اون حب بچس طبیعتا نمیتونه صبر کنه چون همش دوغ داره باز کنه بره یچیزی بگیره ولی کم کم با حرف زدن درست میشه منم مثل پسر شما صبور نبودم الانم نمیتونم صبر کنم کم کم زندگی داره یادم میده صبور باشم😃

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ازاول بچه رونبایدعادت بدین به خوردن آتوآشغال مغازه عادت کنه تابزرگ شدنش همینه

میدونی تربیت این تنها دست من نیست که تنها نوه پسریه مامان بزرگش وبابابزگش پول بهش میدن هی میگن اینو بگیر برابچه اونو بگیر هر چی دوست داره براش بگیر مامان خودمم متاسفانه خیلی طرفشو میگیره وبهش پول میده

خیلی تو سن حساسیه باید درست رفتار کنی بنظرم حتما از یه مشاور کمک بگیر 

اینم بدون دست کجی تو سن ۱۰ ۱۱ سال بین بعضی از بچه ها رواج داره نگران نباش فقط با ی مشاوره صحبت کن که بتونی از این دوران به درستی بگذری