2777
2789
عنوان

کشش جنسی به پارتنرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 56 پست
وای خیلی سخته واقعامیگم شاید بعدی بهتر باشه ولی بازم شرایطم اینطوریه میگم سخت نگیرم چون من اصلا نمیت ...

ی جیزی بگم عزیزم اگه مرد زندگی هست و خونوادشم قبولت دارن و پول داره برو باهاش والا ولش کن

وای خیلی سخته واقعامیگم شاید بعدی بهتر باشه ولی بازم شرایطم اینطوریه میگم سخت نگیرم چون من اصلا نمیت ...

ی جیزی بگم عزیزم اگه مرد زندگی هست و خونوادشم قبولت دارن و پول داره برو باهاش والا ولش کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستم تموم کنم اما انقد برخورد و رفتارشون خوبه گفتم یه فرصت بدممثلا من قدبلند میپسندم ایشون هم قد خ ...

نه اصلا اینجوری نگو که تو شرایط تو نباید به خیلی چیزا اهمیت بدی

من خودم یه زنم و یه مادرم اول از همه آرامش و امنیت بچتو کنار این آدم تصور کن و بعد اینو در نظر داشته باش که رفتار و کردار آدما حتی چهره و قدو هیکلشنو تو چشم ما زشت یا زیباتر میکنه

بنظرم بیشتر به خودت فرصت بده

نه اصلا اینطور نیست رسمی هست

خودت فکرشو بکن

چرا باید یه پسر مجرد بره خواستگاری خانم مطلقه با یه بچه

ببخش عزیزم نه اینکه شما مرتکب اشتباه شده باشی ها نه

منظورم مردای ایرانیه این روزاست

یا بخاطر پوله

یا تن پروره و میگه چنین خانمی زبونش کوتاهه و ازم توقع زیادی نداره

یا اگر بچت دختره که واویلا نگم برات

در هر حال مناسب نیست

و چون شما الان یه خلا عاطفی داری زبون بازی میکنه

به جای کششی که گفتی  ازش بپرس چی مهرت میکنه؟ خونه زمین یا سکه؟ بپرس جلو‌جلو مهریه مو باید بدی

ببین میده

اکر  داد قصدش زندگیه وگرنه باورش نکن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
مرد خوبی هستولی از نظر چهره باایده ال های من متفاوتهاما خب شرایط من هم بابچه یکم مشکله وهرکسی ممکنه ...

نه عزیزم درست نمیشه 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

مرد خوبی هستولی از نظر چهره باایده ال های من متفاوتهاما خب شرایط من هم بابچه یکم مشکله وهرکسی ممکنه ...

یکیو میشناختم خواستگارش زشت بود دختره نمیخواست

عرض ۴ ماه انقدر فداکاری کرد و عشق داد و ارزش داد دختره عاشقش شد

فکر کن طرف کچل دماغ بزررررگ

بعدشم طبق صحبتای خودت ایشون خواستگار شما محسوب میشن

پارتنر یه چیز دیگه ست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
مگه عقلش کمه پیش پیش به یه زن بچه دار مهریه رو بده ؟

اصلا زن بچه دار نه

کدوم دختر مجردی پیش پیش مهریه رو میگیره؟همچین خرفی بزنی طرف دمشو میزاره رو کولش و خدافظ.میگه یارو از الان به فکر پوله