2777
2789

ماهی 300 الی 500 درآمد طرف 

15 سال اختلاف سنی 

خانواده به شدت خوب و سرشناس 

قیافه متوسط 

باید با مادرش زندگی کنی ولی داره خونه درست میکنه 

درسم نباید بخونی 

فقط برام سواله شما بودید قبول می‌کردید 

دلیلم بگید 

البته اینقدر دلیل هست که نیازی به گفتن نیست 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

تو که معلمی 

نمیذاره بری سرکار؟ بگو جریمه رو بده دیگه نری🤣بعد اصلا پیش مامانش زندگی نکنا اصلا

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

من بودم نه بخاطر اختلاف سنی زیاد 

و اینکه اجازه نمیده درس بخونی 

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه

اولش اختلاف سنی

دو زندگی با مادرشوهر

سه اجاره ی درس خوندن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اگه دختری و خونه و ماشین از خودت نداری، و اگه درامد فعلی خودت زیر ۴۰ تومنه و خانواده ات قرار نیست سرمایه ای بهت بدن یا شوهر سرشناسی برات جور کنن، قبول کن. اگر شرایط تحصیلی کاری و مالی خودت تاپ هست، خیر. قبول نکن 

خیر 

اختلاف سنی زیاد 

زندگی کردن با مادرش 

وقتی اینقد در آمد داره خونه درست کردن واسش سخت نیست اگه میخواست درست کنه تا الان کرده بود اون می‌خواد که مادرش تنها نباشه ….

نه قبول نمیکردم چون اگه مثلا طرف بدونه من چیزی و دوس دارم و میگ نه حس می‌کنم اون زندگی خیلی سخت بشه واسم و به خیلی چیزای ساده دیگ هم بگه نه حتی بگی خیلی پولداره 

دوم اختلاف سنی من مثلا بشه ۳۰سالم اون ۴۵سالشه من جوونم یسری تفریحاتو دوس دارم تازه جا افتادم ولی اون دیگ حوصله یسری کارارو نداره و بنظرم مشکل میشه

دانشجو فرهنگیانی ؟ 

به هیچ وجه قبول نکن که قید درس خوندن و شاغل شدن رو بزنی ، به هیییچچچچچ وجهههه ! 

زندگی با مادرش برات سخت نیست ؟ میتونی کنار بیای ؟ 

حواست باشه هاااا ، همه چیز پول نیست ! 

پول خیلی خیلی خوبه ولی همه چیز نیست ! 

تو که معلمی نمیذاره بری سرکار؟ بگو جریمه رو بده دیگه نری🤣بعد اصلا پیش مامانش زندگی نکنا اصلا

نه 

این جریان برای سال قبله 

الان میگم شاید اشتباه کردم 

طرف خیلی پولداره 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼