2777
2789

اگر برای آزمون نمونه دولتی شرکت کنم بدون اینکه کلاس‌هاش رو بیرون برم یا کتاباش رو کار کنم ولی در عوض کتاب‌های درسی مدرسه رو کامل بخونم که فول فول باشم نمونه دولتی در میام؟

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در میام؟!! تو نی نی سایت فقط افعال عجیب میبینم..

من نخونده قبول شدم نمی‌دونم ‌‌‌‌‌.. هفت سال پیش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
ناحیه تون سهمیه داره؟

نمی‌دونم والا ناحیه دو فردیس هستم 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

بعضی سوالاش از کتاب های مدرسه نیست 

سوالات نمونه دولتی شهرتون رو دانلود کن ببین چقدرشو میتونی جواب بدی

من نخونده رفتم انسانی اوردم ولی تجربی لب مرزی شدم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

خیر

دبیر ریاضیمون آخه گفته اگر کتاب های درسی رو بخونی درمیای

در میام؟!! تو نی نی سایت فقط افعال عجیب میبینم..من نخونده قبول شدم نمی‌دونم ‌‌‌‌‌.. هفت سال پیش

در میام که میگن نشنیدی؟

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
بستگی به شهر داره

ناحیه دو فردیس 

بعضی سوالاش از کتاب های مدرسه نیست سوالات نمونه دولتی شهرتون رو دانلود کن ببین چقدرشو میتونی جواب بد ...

من می‌خوام برم ریاضی 

سلام منم برای نمونه دولتی کلاس نرفتم 

مدرسه دوران راهنمایی هم عادی بود و ما هشتم و نهم کامل مجازی بودیم 

من معدلم کتبی نهایی نهمم ۲۰ شد و برای آزمون تستی هم سوالات شهر های مختلف کار کردم و برای ریاضی یه کانال تلگرام بود الان اسمش یادم نیست خیلی خوب توضیح می‌داد از اون استفاده کردم 

فک کنم اسم مدرسش آقای جعفری بود تو اپارات هم فیلم داره

الانم دانشجو پزشکی ام