2777
2789

خواستگارم که باهم آشنایی داریم....سه ماه قهر بودیم چون خواستگاری به هم خورد...حالا برگشته....من از سه ماه پیش به خاطر افسردگی ۱۵ کیلو لاغر شدم و شدم پوست استخون.....حالا شقاق هم گرفتم نمی تونم همش دراز می کشم به خاطر درد حتی نمی تونم بشینم می گه برو باشگاه حالت عوض بشه....البته نمی دونه شقاق رو...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مرتب انال رو چرب کننذار شکمت سفت شهمن یکسال درگیرش بودملعنتی به محض اینکه خوب میشد با یه دفع زخمش با ...

دقیقا منم همین طور هستم....با چی چرب کنم؟....خوب شدی شکر خدا؟....می ترسم تا آخر عمر خوب نشه خیلی دردش بده

دقیقا منم همین طور هستم....با چی چرب کنم؟....خوب شدی شکر خدا؟....می ترسم تا آخر عمر خوب نشه خیلی درد ...

دکتر 

فک کنم 5یا6 دوره دارو مصرف کردم

شیاف باریج بود

یه دونه پماد بود که اپلیکاتور داشت تزریقی

آمپول 

دکتر فک کنم 5یا6 دوره دارو مصرف کردمشیاف باریج بودیه دونه پماد بود که اپلیکاتور داشت تزریقیآمپول

به من آنتی فیشر و دیلتیازم و ملین داده ولی تاثیری نداشته تا الان

پماد آنتی شقاق بگیر دائم چرب کن  آب گرم روزی ۲۰ دیقه بشین غذاهای فیبر دار بخور ک یبوست نگیری  الورا خیلی خوبه بزنی زخم رو میبنده ضد عفونی میکنه، میوه و سبزیجات بخور قرص آناهیل ،ویتامین سی،زینک  بخور سریع خوب میشی

دقیقا منم همین طور هستم....با چی چرب کنم؟....خوب شدی شکر خدا؟....می ترسم تا آخر عمر خوب نشه خیلی درد ...

خیلی خیلی

نصیب گرگ بیابون نشه

یکماه گرفتار بخیه زایمان بودم

یکسال گرفتار انال

اینم یادم رفت بگم رفتی دستشویی با یه دستمال نخی خودت رو خشک کن دستمال رو نکش بذار و بردار باد ملایم سشوار بگیر برای خشک کردن چون رطوبت باعث میشه دیر خوب بشه این کارارو کن قول میدم زخمت دوهفته ای خوب بشه