2777
2789
عنوان

کسی ژل لب روفیل زده خوبه آیااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 116 پست
من دنبی زدم از دوسال پیش و هنوز مونده

واقعا؟ میتونی توروخدا عکس لبت رو بزاری؟ 😭

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترا برای گونه چی بزنم؟

هرچی میزنی بزن فقط نورامیس نزننننن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

این ها که میزنید ایرانیه؟یا کجاییه

کره 

کره همه چیش خوبه جز نورامیس

به نظرم زیشل بزن یا روفیل

چقد زود جذب شده ببین گرون نزن فک کنم بدنت زود جذب میکنه من دنبی میزنم عالیه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

عکس لبت رو دیدم.هر برندی زدی تاکید کن میخوای لبات فرم بگیره نه صرفا حجم.

منم لبام باریکه و چندین بار ژل زدم و سیب گونه.منتها الان هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد.یکی از همینایی که اسم اوردی بوده.😄

چقد زود جذب شده ببین گرون نزن فک کنم بدنت زود جذب میکنه من دنبی میزنم عالیه

😭😭دیگه گرون نمیزنم. اولین تجربه بود کوفتم شد

عکس لبت رو دیدم.هر برندی زدی تاکید کن میخوای لبات فرم بگیره نه صرفا حجم.منم لبام باریکه و چندین بار ...

😭اصلا پشیمونم 

فقط میخام زود ۱ ماه بشه تا برند رو عوض کنم 

ممنون عزیزماینا که گفتی تک سی سی هست؟

برای صورت ۱۰ سی سی

ولی هرچند سی سیش رو بخای برات میزنه و پول هرچند سی سی ک بزنه رو میگیره 

😭😭دیگه گرون نمیزنم. اولین تجربه بود کوفتم شد

خدایی گرونم گرفته من سیسی ۷۵۰ دادم آخرین بار سه ماه پیش

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خدایی گرونم گرفته من سیسی ۷۵۰ دادم آخرین بار سه ماه پیش

نورامیس ۷۵۰؟؟؟؟؟؟؟