گوشت (اگه مرغه حتما سرخ بشه و ترجیحا از قسمت سینه نباشه چون خیلی خشک و بی مزه است، و اگر هم گوسفندی است را نمک زده و ادویه مخصوص ته چین بزنین. پیاز رو نگینی خرد کنید و زیر و روی گوشت بریزین و بزارین کنار) بعد آب برنج که جوش اومد همزمان برنج و باقلا رو بریزید داخل آب، برنج را دانه دارتر بردارید چون خود باقلا و شوید (ترجیحا تازه ) باعث نرم شدن برنج می شن. یه دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شوید را داخل آب برنج بریزید و یه هم کوچیک بزنین که سبزی پخش بشه اما برنج خورد نشه. بعد آبکش کنید و یک الی دو کف گیر برنج که ته قابلمه ریختین، گوشتتون رو به همراه پیازهاش بزارید روی برنج و مابقی برنج رو بریزین رو گوشت.
بقیه کارهاش که دم کشی و ... است مثل برنج سفیده. اگه گوشتتون مرغ بود این ته چین 2-2.5 ساعته آماده است اما اگه گوشت گوسفندی بود حتما 4 ساعت بزارید روی گاز
نکته: برای ته قابلمه و ته دیگ از خود سبزی خوردشده استفاده کنید، یعنی کل ته قابلمه رو سبزی ریز شده بریزین. ته دیگش عااااااالی میشه، انگشتاتون رو هم میخورین