2777
2789
عنوان

رنگ چشمای پسرم تغییر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
بزرگترین شانس چرا؟ اتفاقا بنظرم پسرای چشم ابرو مشکی خیلی جذاب و قشنگتر از پسرای چشم رنگی و بورن غصه ...

آخه پسرم بور هست

مشکی نیست

البته من و همسرم هردو بور هستیم، همسرم بیشتر، من کمتر...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه من اینه ک بچه ای ک چشم رنگی هست از همون اولی ک ب دنیا بیاد چشماش به طور واضح رنگیه مثلن ابی پر ...

پسرم از یک ماهگی تا همین چندوقت پیش چشماش سبز بود، اگه لباس طوسی میپوشید طوسی میشد، با هر رنگ لباسی چشماش اون جوری میشد

الان هم اگه لباس سبز بپوشه، چشماش سبز میشه، ولی فقط با لباس سبز...

شوهرم که چشماش رنگیه ژنشو از سمت خونواده پدریش گرفتهولی خب پسرم در این زمینه به من رفت

اگه رنگی بمونه ژن رنگ چشمو خودت داری از خودت گرفته 

احتمالا سمت مادری خودت چشم رنگی هست

پسرم از یک ماهگی تا همین چندوقت پیش چشماش سبز بود، اگه لباس طوسی میپوشید طوسی میشد، با هر رنگ لباسی ...

چ قشنگگگ ،شاید برنگرده ،چرا مگه خیلی تغییر کرده چشماش

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه رنگی بمونه ژن رنگ چشمو خودت داری از خودت گرفته احتمالا سمت مادری خودت چشم رنگی هست

شاید تو نسلای قبلی باشه ولی تو نسلایی که من دیدم، چشم رنگی نداشتیم

ولی سمت خونواده پدری همسرم چشم رنگی زیاده

چ قشنگگگ ،شاید برنگرده ،چرا مگه خیلی تغییر کرده چشماش

نه بیشتر رنگ محیط میگیره، قهوه ای مثل من نشده هنوز

شوهرمم چشماش رنگ محیط میگیره، ولی در حالت عادی سبزه

پسرم اون سبزی چشمای باباشو ندارع برای شوهرم خیلی روشن تره، برای پسرم انگار سبز یشمه ای یا عسلیه

نه بیشتر رنگ محیط میگیره، قهوه ای مثل من نشده هنوزشوهرمم چشماش رنگ محیط میگیره، ولی در حالت عادی سبز ...

ایشاللع ک برنگرده من مامانم چشماش ابیه خودمو شوهرمم عسلی روشن مادرشوهرمم چشماش روشنه  و تو خانوادشون چشم ابی داشتن

من خیلی دلم میخواست بچه هام چشماشون یکیشون ب اینا بره ک نرفت انقد گفتن تخم دو زرده بخورو اب دریا ولی عسلی شد تتا 5 ماه طوسی روشن بود بعد برگشت،

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم چشم رنگی دوست دارم اما کلا ژنشو نداریم نه خودم نه همسرم

بهش فکر نکن عزیزم مهم اینه پسر کوچولوت سالم و سلامت بغلته

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر خوشگلم مامان برای دیدن صورت ماهت لحظه شماری میکنه😍خدایا بغل همه منتظرا رو سبز کن 🌱الهی آمین🙏

ایشاللع ک برنگرده من مامانم چشماش ابیه خودمو شوهرمم عسلی روشن مادرشوهرمم چشماش روشنه و تو خانوادشون ...

چون ژن قهوه ای غالب تره

من دوره ی بارداری هم هبه من میگفتن کاش چپسرت رنگ چشمای باباشو میگیره من میگفتن نه چون ژن قهوه ای غالبه احتمالش کمه

چون ژن قهوه ای غالب ترهمن دوره ی بارداری هم هبه من میگفتن کاش چپسرت رنگ چشمای باباشو میگیره من میگفت ...

اره رنگای تیره غالبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40