2777
2789
عنوان

میکاپ عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس اومد

بله اومد

آرایشش خوبه

مدل موهاش نه  سنو زیاد نشون میدهذبه تظرم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
اره

کجایی تهرانی؟

اگر تهرانی پیج سالنی که رفتمو نشونت بدم😊

من راضی بودم😍

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

میکاپ من خییییییییلی بهتر از این بود 

به خدا بدون تعصب میگم

بیشتر ببینید
فوق العاده زشته!من جشن خودم فقط گفتم ی ریمل بزن برام با یکم خط چشم.این حجم از آرایش چشم واقعا زشته

دقیقا نمیخوام همین باشه که 

کلا از تناژ صورتی خوشم میاد 

میخوام صورتی کار کنه چون ملیحه

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!
میشه یه نمونه عکس میکاپتو بفرستی ممنون میشم

شوهرم دوست نداره والا

خودمم حساسم فضای مجازی عکس نمیذارم

الان پیج شونو برات می فرستم خودت نمونه کارهاشو ببین

بیشتر ببینید