2777
2789
عنوان

ماهی قرمزم یعنی مرده یا نمرده

182 بازدید | 17 پست

یه کوچولو داشتیم خیلی کوچک هست یه دونه بزرگ بزرگه هنوز زندست ولی کوچکه کج شده ولی دور میخوره با هی باله هاش و کناره هاش تکون میخوره هر از گاهیم هی بزرگه میاد میزنه بهش نمی دونم میخواهد بخورتش یا چی

الان میخواستم بیارمش بیرون بندازمش دور  فکر کردم مرده بعد دیدم تکون میخوره گفتم نکنه هنوز زندست...ولی کج شده

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

جداشون کن فعلا

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میمیره امروز فرداماهیای مامان بزرگمم همینجورین هرسال بهش میگم ماهیات سکته کردن😂

اره یکی دو روز دیدم حالش بده ولی امروز کج شده

بندازتش دیگه تا اونو بیمار نکردهابش هم عوض کن

من آبش رو هر روز عوض میکردم

هی آبش رو در میریختم آب جدید میریختم

جاشون رو عوض کن 

یه تیکه یخ هم بنداز توی اب اون کوچیکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
کاش این رسم ماهی گرفتن برچیده بشه

والا امسال نمیخواستم بخرم مهد پسرم داد یه کوچک بهش گفتم تنها نباشه ی بزرگم گرفتم الانه کوچکه مرد بچم بیدار شه میخواهد حتما گریه کنه عجب بدبختی دارم

داره می میره. ما به جا ماهی مجسمه ی تنگ ماهی گرفتیم.

ن مرد کامل تکون نمیخوره دیگه جداش کردم ولی کامل تکون نمیخوره دیگه