2777
2789
عنوان

به نظرتون من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست
البته ۲۰ واقعا سن کمی هست. الان میانگین ازدواج فکر کنم ۲۶ ایناست

آخه اصلا مسئله خواستگارم نیست من تا حالا حتی یدونه پیشنهاد هم نگرفتم از کسی 

البته اینم بگم تو اجتماع خیلی رفت و آمد نداشتم و تنها جایی که الان زیاد رفت و آمد دارم دانشگاهه. ولی بازم اکثر دخترا کلی پیشنهاد داشتن با اینکه از نظر ظاهری هم خیلی تفاوتی نداریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط به خاطر اینکه جواب بدم وارد شدم😂 منی ک ۹۹ درصد خواننده خاموشم

احمق نشی عکستو بزاری دختر!

اول اینکه زشت نیستی اگ بودی تا حالا میشنیدی از این و اون😂معمولی هستی منم معمولی و بیشتر مردم معمولین مشکلی نیس

ثانیا سنی نداری😐واقعا سنیی نداری، تمرکز کن روی ارتقا شخصیت خودت، با ی فرد سطح بالا مزدوج بشی و الا شوهر ک ریخته

ثالثا، خودم ی فردی بودم ک تا ۲۴ خواستگار نداشتم خیلی، تا ۲۰ اینا ک اصن، ولی از وقتی وارد اجتماع شدم به خاطر مویعیت اجتماعی از ۲۵ یهویی خواستگار اومد، زیاد اومد، ولی من اون لول رو نمیپسندم، گر چ خیلیا شاید همینا رو تو هوا بزنن ولی تو این سن خودمد شناختم( و واقعن خوشحالم تا حالا ازدواج نکردم، بدون اینکه خودم بشناسم وارد رابطه نشدم) و الان تو فکر ارتقا شخصیت خودمم از همه لحاظ، تا با ی فردی ک اونم شخصیت فرهیخته و ارتقا یافته ای داره وارد رابطه بشمم

البت حق داریا، تو سنی هستی ک بیشتر هیجان غالب هست و دوس داری هیجان و تجربه کنی، منم همین بودم منتها هیجانم و تو ورزش بروز میدادم و کنترل میکردم ولی الان عقلم غالب شده بر احساسم

نمیگم صب کن ۵ سال دیگ ازدواج کن، حرفم اینه به خودت القاعه بد نکن ک من زشتم و فلان، مگ مردا کین؟ش واسه خودت بزرگش نکن، هنو وارد اجتماع نشدی( دانشگاه منظورم نیس) وارد ک بشی خواستگار میاد، این نخ دادن و اینام اخر عاقبت نداره، دیدم تو دانشگاه چ دخترایی ک خودشونو زرنگ میدونستن و فک کردن پسر تور کردن، تهش پسره ولشون کرد الان دارن قرص اعصاب میخورن

راستش چون ازت بزرگترم چند سال، خواستم به عنوان خواهر بزرگتر کمکت کنم🌸موفق باشی

آخه اصلا مسئله خواستگارم نیست من تا حالا حتی یدونه پیشنهاد هم نگرفتم از کسی البته اینم بگم تو اجتماع ...

ببین برو تو اینستا کلی پیج های آموزشی هست که یاد میده چطور راحت ارتباط بگیری با دیگران ، چطور تو جمع صحبت کنی و چه جوری صحبت کنی، خصوصا با پسر ها و ... کلا اینجور پیج ها الان خیلی زیاد شدن منم دو سال پیش پیج های زیادی از این دست دنبال میکردم الان حضور ذهن ندارم که معرفی کنم. ولی اصلا به چهره و اینا فکر نکن حتما که نباید پلنگ باشی... اگر پول ووقتس رو داری باشگاه برو بدن ایده آل ات رو بساز اگر هم نداری تو خونه تمرین کن با ویدیو های یوتیوب... منم چون دیدم گرونه نرفتم، حتی دمبل هم ندارم دو تا بطری آب معدنی کوچیک و دو تا بزرگ آب پر میکنم با اونا دمبل میزنم. ابرو هات رو مناسب چهره ات بردار یا مثلا میکروبلیدینگ کن بن مژه انجام بده ، موهات رو رنگ بزن یه مدل مناسب کوتاه کن پروتئین کن ، حتما که نباید عمل کنی. دنبال کار خوب بگرد دستت از همین الان تو جیبت باشه. ببین خواهرانه دارم بهت میگم اگر به همه اینا برسی هیچ پسری نمیتونه ازت دست بکشه اونوقت میبینی دختر و پسر همه میوفتم دنبالت. کتاب هم زیاد بخون

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
ثالثا، خودم ی فردی بودم ک تا ۲۴ خواستگار نداشتم خیلی، تا ۲۰ اینا ک اصن، ولی از وقتی وارد اجتماع شدم ...

سلام خیلی ممنون از شما حرفاتون حس خوبی داد بهم 💐 

نه عکس رو که نمیزارم چون بلد نیستم با سایت کار کنم میترسم پاک نشه شایدم آشنایی باشه نمیخوام بشناسن

فرمایشات شما کاملا صحیح هست. حقیقتا من نشنیدم از کسی که زشتم ولی زیاد شنیدم خوشگلی و فلان ولی گذاشتم رو حساب لطف طرف و از نظر خودم معمولیم کامل 

از طرفی دلم میخواد اون هیجان رو تجربه کنم چون تا الان اصلا تو رابطه نبودم ولی از یه طرف دیگه با هر کسی هم نمیخوام باشم و منتظرم یکی مثل خودم بیاد. همینا اذیتم میکنه

ببین برو تو اینستا کلی پیج های آموزشی هست که یاد میده چطور راحت ارتباط بگیری با دیگران ، چطور تو جمع ...

حرفای شما کاملا صحیح هست دوست عزیز. 

من حقیقت از نظر بهداشتی به خودم زیاد میرسم خیلی روی این مسائل حساسم آرایش ملایمی هم همیشه دارم. باشگاه رو متاسفانه وقتش رو ندارم قبلا خودم تو خونه ورزش کردم و با رژیم خوب حدود ۱۵ کیلو کم کردم ولی متاسفانه بعد ها اضافه شد 😭 

کتابم خیلی میخونم علاقه دارم کلا. جدیدا هم خیلی سعی میکنم رو همون مسائل اجتماعی تمرکز کنم ویدئو یوتوب زیاد میبینم خصوصا راجب انرژی زنانه

مرسی از نظر شما امیدوارم برام دعا کنید که آدمی که میخوام وارد زندگیم بشه ⁦❤️⁩

ممنون از نظر مثبتتون آخه بعضی وقتا حس میکنم یکی بختمو بسته در این حد. همش میگم چرا همه این همه پیشنه ...

ممنونم عزیزم بعضیا کلا اینجورین زیاد پیشنهاد ندارن ولی نگرانی نداره 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه