2777
2789
عنوان

این دختر ایرانیه تو کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 44 پست
انشالله که برآورده‌ می شه هرچند آرزوی غیر دستیابی نیست

یه چیزایی میبینم ک این آرزوم اصلا محال نیست بنظرم

کی فکرشو میکرد یه پسر بلوچ لب مرز تو بلژیک پروفسور بشه الان

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکیو میشناسم از روستای اطرافم تو منطقه صفر مرزی برای تحصیل رفته سوئیس دختره البته شما ببین یه کشوری ...

کجای کاری خواهرم ؟؟؟ 

فامیل و آشنا تو شهر خودت به دردت نمیخورن چه برسه به کشور دیگه

خدا رحمتش کنه. همه جای دنیا این حوادث هست. چه ربطی داره به اینکه تو بخوای مهاجرت کنی یا نه!!!

برای من فرقی نداره ولی برای پدرم داره، اون اگه این خبرو بشنوه ده عنوان بزاره من برگ

حالا۵۰۰نفررفتن یکی کشته شده  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
حالا۵۰۰نفررفتن یکی کشته شده

منظورشون اینه که اصلا پیگیری نمی کنه کانادا 

این اولیش نیس 

یکی دو سال پیش هم یه خانم ایرانی چند مدت ناپدید شد بعد از یه مدت هم جنازش ولی کوچک ترین اهمیتی واسشون نداره

همون پرونده باران همسر مهدی پور باقی رو هم تکلیفش مشخص نشد 

چند سال پیش هم خانم  عاطفه جدیدیان گم شد و بعد هم ....

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  

این دختر بیچاره تو یه شهر مرزی زندگی میکرده 

و گرنه شهر های اصلی کانادا امنه 

مثل ونکوور و تورنتو 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

قتل و جنایت همه جا هست 

تو آمریکا خیلی زیاده 

ولی اینکه اینقدر مهاجر تو کانادا و ... به قتل میرسه و هیچ اهمیتی واسه پلیس کانادا نداره درد داره 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
امسال میری یا 2026؟من دارم میرم ایتالیا

به سلامتی انشالله 

والا فعلا هیچ کاری نکردم 

احتمالا بره برای ۲۰۲۶

فقط یه سوال اون ۶۰۰۰تایی که به عنوان تمکن میزاریم برای یه سال هست ؟؟ یا برای کل مقطع تحصیلی؟؟؟ 

و اینکه شما برای چه مقطع اقدام کردید ؟؟ 

و در آخر اینکه چه نصیحت یا توصیه ای  برای من دارید