بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله قطعا متفورمین خوردن بدون تجویز پزشک نباید باشه ،چند تا دکتر برو اگه تشخیص پی سی ا باشه بهت متفور ...
متاسفانه متفورمین داروی pco نیست متفورمین رو دیگه اصلا برای pco تجویز نمیکنن این یه دارو برای افرادی که مقاومت انسولینی دارن یا دیابت دارن pco هم باعث مقاومت انسولینی میشه ولی دیگه تجویز این دارو رو به اون صورت نداریم
متاسفانه متفورمین داروی pco نیست متفورمین رو دیگه اصلا برای pco تجویز نمیکنن این یه دارو برای افرادی ...
مبنای حرف شما علم پزشکی کدوم کشوره؟ من ساکن یه کشور اروپایی هستم و سال هاست که برای pco ام متفورمین تجویز شده و با همین دارو دو بار هم باردار شدم و پریود منظم در سن ۴۰ سالگی دارم
مبنای حرف شما علم پزشکی کدوم کشوره؟ من ساکن یه کشور اروپایی هستم و سال هاست که برای pco ام متفورمین ...
پزشکی میخونم یکی از اساتید متخصص مون میگفت متفورمین تجویز نکنین به شخصه برای منم تجویز شده بود قبلا که بی حالی سرگیجه داشتم که اونم ناشی از کم شدن سطح گلوکز خونم بود