2777
2789

سلام من هیچ وقت این اتفاق برام نیفتاده که ۱۱ روز بعد تموم شدن پریودی دوباره بشم..بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟اقدامم نیستم یه بچه یک ساله دارم🤕

۳..۴ماهه پریودی هام ۲۵ روزه شدن اخرین پریودم ۱۶ اسفند بود ۱۹-۲۰ اسفندم تموم شد..الان دقیقشو مینویسم👇

16 اسفند پریودی
19..20 اسفند تمام
22..23 اسفند رابطه
1 فروردین شب خونریزی تا 3 فروردین ظهرش خونریزی(یعنی یک روز و نصفی) که اول با خون قرمز و کمی لخته شروع شد بعد هی کمتر شد با پریودی های دیگم فرق داشت
از ۳ فروردین ظهرش لکه بینی روی پد و نوار شروع شد تا شبش و از شب فقط دستمال میکشیدم معلوم بود
از۴ فروردین صبح روی دستمالم چیزی معلوم نبود فقط تو واژن ترشحاتم رنگی شدن و الانم دستمال به خودم بکشم تمیزه ولی ترشحات تو واژنم صورتی کرم شدن...بنظرتون باردارم و این لانه گزینی بوده؟؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

اینم بگم بچم ۲ماه و نیم اول شیرمو خورد و دیگه نخورد ولی سینه هام یکم درحد یکی دو قاشق شیر دارن ولی تو این یک سال اینجوری نشدم..این پریودی آخرم مریض شدم آمپول وقرص آنتی بیوتیک سفازولین اینا خیلی مصرف کردم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

منم همینجور شدم دو ماه بود رفتم دکتر گفت هورمونیه 

گفت ضخامت رحمت زیاد شدع

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و مهمتر از همه..با اینکه خونریزی تموم شده ولی از وقتی شروع شد درد شکم و کمر پریودی دارم هنوزم میاد و میره دردش..سردرد های شدید که برای بچه اولمم داشتم..نوک سینه هام یکم حساس شدن..یبوست شدم که اصلا سابقه ندارم بی دلیل یبوست بشم..تهوع خیلی کم زیاد نیست...یکم کار زیاد میکنم دل و کمرم دردشون زیاد میشه..چون پریودیم۲۵ روزس ۱۰ فروردین باید پریود بشم

منم همینجور شدم دو ماه بود رفتم دکتر گفت هورمونیه گفت ضخامت رحمت زیاد شدع

یک روز خونریزی داشتی و بعد لکه؟؟دارو چی بهت داد دلیل بهم خوردن هورمونات چی بود؟؟

یک روز خونریزی داشتی و بعد لکه؟؟دارو چی بهت داد دلیل بهم خوردن هورمونات چی بود؟؟

لکه بینی شدید 

بعدم پریود شدم اولش تیره تا چهار روز 

الانم شدید خونریزی دارم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
لکه بینی شدید بعدم پریود شدم اولش تیره تا چهار روز الانم شدید خونریزی دارم

ایشالله زودی خوب بشی گلم..بلاتکلیفی خیلی بده خدا کنه باردار نباشم یا اگه هستم سالم باشه چیزیش نشه همه علائم بارداری رو دارم

لکه بینی شدید بعدم پریود شدم اولش تیره تا چهار روز الانم شدید خونریزی دارم

من خونریزی شدید ندارم یک روز و نیم اول خونریزی داشتم کلا در حد یک پد بعد شد لکه بینی و هی کمتر شد

من خونریزی شدید ندارم یک روز و نیم اول خونریزی داشتم کلا در حد یک پد بعد شد لکه بینی و هی کمتر شد

اگ باز تکرار شد برو دکتر 

اگ باز تکرار شد برو دکتر

اره حالا تا موقع تاریخ پریودم میمونم اگه بی بی چک منفی شد میرم