2777
2789

یکی از آشنا هامون پریروز مادرشوهرش دعوت کرد خونشون براش غذا قیمه و قرمه سبزی و فسنجون گزاشته بود بعد مادرشوهرش بدجنسش تمام غذا هارو برنج و خورشت حتی دوغ ریخت روی صورت اون بنده خدا آشنامون هیچی به مادرشوهرش نگفت بیچاره بعد مادرشوهر گفت این غذات جلوی سگ بزاری نمیخوره در صورتی که اون آشنامون خیلی آشپزی خوبه دیروز هم پیش من بود کلی گریه کرد میگفت شوهرش گفته حقته غذا بهتر درست میکردی بچه ها به نظرتون حقش بود واقعا ؟

اره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرااا؟!!!

الکی گفتم میخاستم کامنت اول بشم😁🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
به نظرم شایعه ست چون هیچ احمقی غذای داغ رو تو صورت کسی نمی‌ریزد از این بگذریم برکت خداست اینم حالیش ...

شایعه نیست این مادرشوهر فامیلمون کاملا دیوونست با عروسش مشکل داره