2777
2789
عنوان

ارزششو داره طلاهارو بفروشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 90 پست
اره پرجان جان واقعا روز ب روز گرون میشتااخر امسال نمیخام بفروشم ولی بنظرت کلش رو ی خونه خوب بخریم یا ...

نصف خونه نصف سرمایه گذاری طلا

به قول امام علی همه تخم مرغ هاتونو توی یه ظرف نچینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین‌این‌که‌میگن ملک راکده مسخره‌ترین‌حرفه منم به هوای اینکه ملک‌گرون‌نمی‌شه‌طلاهامو نگه‌داشته بودم البته ما خونه داشتیم‌می‌خواستیم‌بزرگترش‌کنیم‌

هی نگاه کردم دیدم خونه هایی که می خوایم‌هر‌هفته حداقل صد تومن می ذارن روش بعدم برای مستاجر اول خونه واجبه بعد‌چیزای‌دیگه به‌نظرم‌همون‌سه و‌نیمو‌بده‌خونه بعد باز بشین‌پس انداز کن

بعدشم‌دخترت فقط خونه نمی خواد تفریحم‌می خواد گناه داره تو‌خونه باشه همش 

ببین‌این‌که‌میگن ملک راکده مسخره‌ترین‌حرفه منم به هوای اینکه ملک‌گرون‌نمی‌شه‌طلاهامو نگه‌داشته بودم ...

من در عجبم که میگن طلا نفروش

آخه طلا رو برای چی پس انداز میکنیم؟

برای این که باهاش ملکی ماشینی زمینی مغازه ای چیزی بخریم

اگه نفروشیم و طلا میلیاردی شد ولی ور دلمون باشه چه فایده؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
من در عجبم که میگن طلا نفروشآخه طلا رو برای چی پس انداز میکنیم؟برای این که باهاش ملکی ماشینی زمینی م ...

دقیقا منم همین اشتباهو‌کردم اون‌موقع‌با‌یکم‌طلا‌می‌تونستم‌اون‌خونه ای که می خوامو بخرم‌الان باید بیشتر طلاهامو‌بفروشم یا وامی‌چیزی بگیرم به‌نظرم‌که اول‌خونه است بعد پس انداز و این‌چیزا

من حضوری میخرمشما کدوم شهری؟

شمالم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
امسال این افراد خیلی کمال گرا هستند. و دنبال ایراد بنی اسرائیلی میگردن

اره بخدا خیلیا تو نون شبشون موندن

اینا دنبال زیربغل مارن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
میتونم بپرسم ماهی چقدر طلا خریدین که تو یه سال فقط پس انداز تون شد ۴۵۰ گرم طلامگه چقدر درآمد دارین

عزیزم ۱۴۰ گرم طلاهای خودم هست اولش ی وام ۵۰۰ ملیونی گرفتیم بعد هم ماهی ۲۰ گرم شوهرم پیش باباش کار میکنه بعضی وقتا هم اسنپ 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

پس انداز برای رسیدن به یک هدفه یا کسایی که زندگی کاملی دارن برا آینده بچه و این حرفا

در کل شما که خونه ندارین باید یک خونه خوب بخرین بعد دوباره پس انداز رو شروع کنید وگرنه کیلو کیلو طلا بذارین تو خونه روز به روز هم گرون بشه سودی نداره براتون که خونه بخرین اینکه آدم تو خونه خودش باشه و خونشو دوست داشته باشه واقعا یکی از بالاترین آرامش هاست

خب شما اگه تهرانید از کجا تهیه می کنید .آدرسش کجاست. پیج داره

نه عزیزم من تهران نیستم 

میتونید تو صنف طلا ونقره پرس و جو کنید اگر عضو اتحادیه باشن اعتماد کنید خرید کنید فقط بعضی‌ها منصف تر هستن با قیمت پایین تر میتونید بخرید