2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید 114 تا سکه زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 96 پست

مهریه از نظر شرعی درست نیست براش حد بزارن 

🇵🇸✌🏻فلسطین دغدغهٔ من نیست +معلومه عزیزم فلسطین دغدغهٔ انسان های واقعیه نه کسایی که لاف میزنن دینشون انسانیته 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید ، پول زیادی با خودتون نبرید تا تحت تاثیر تبلیغات هوس خرید نکنید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی اون 500 تا سکه رو گرفته .؟اگ گرفته باشه میتونه پز بدهالان من بگم مهریه من 10 هزار تا سکه سیا اص ...

والا زن داییم مهرش هزار تاس داییم گذاشتتش رو سرش درسته مهریه نداده بهش ولی فکر میکنه ملکه اس ولی مامان من بنده خدا مهریه اش کمه حتی عمه هامم شوخی شوخی میپرونن بش ک مهریه ات کمه راحت میشه طلاقت داد

همینه بخدا زن داییم مهریه اش زیاده داییم گذاشتتش رو سرش فکر میکنه خیلی با ارزشه ولی مامان من مهریه ا ...

زنداییم مهریه اش ۱۴ سکه است اونم زمانیکه سکه قیمتش زیر یه میلیون بود

ولی داییم می‌ذاره رو سرش و با نصف فامیل بی دلیل بخاطرش قطع رابطه کرده

سکه ی مهریه نه کسی رو بالا می‌بره نه پایین میاره ولی خودمم میگم مهریه حتما باید باشه

حتما مولتی میلیاردری که ۱۱میلیارد برات چیز زیادی نیست 

از هر مردی بپرسی حاضره همه حق و حقوق زن رو بده ولی زیر بار مهریه به این سنگینی نره

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خانوما حقتون رو بگیرین موقع عقد کاش یجوری رسم میشد که همه دخترا تو گرفتن حقشون متحد میشدن والا کسی ک ...

نه تنها خودمون به فکر خودمون نیستیم بلکه اقایون تمها حقی که داریم مهریه اس همونم دارن متحد میشن ازمون بگیرن

کاری به مهریه های پایین ندارم ولی دیدم کسایی که عند المطالبه مهریه بالا می کنند، به نظرم عند المطالبه مثل چک می مونه ، کدوم آدم عاقلی حاضره برای کسی که هنوز درست نمیشناسه چک بکشه؟

به نظرم تو این شرایط باید هر دوطرف انتظاراتشونو کم کنند ،تو این شرایط نه باید انتظار داشت خانواده دختر جهاز آنچنانی بدن ،نه خانواده پسر ،خرید طلای آنچنانی  داشته باشند ،هر دو طرف باید با هم راه بیان ، قبلا خیلی چیزها معمولی برگزار میشد برا عروس شب یلدایی و ...می بردن ولی الان با تجملاتی که برای هر مراسم درست کردن ،کار رو سخت کردن ،باید هر دو طرف ساده بگیرند 

نه تنها خودمون به فکر خودمون نیستیم بلکه اقایون تمها حقی که داریم مهریه اس همونم دارن متحد میشن ازمو ...

این تقصیر بعضی خانوماست که دارن بهشون کمک میکنن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

114 ضرب در 100 میلیون بشه 11 میلیارد و صد و چهل میلیون واقعا یه ضرب ساده بود

من اونموقع ک  سکه 50 .60 تومن بود حساب کرده بودم گفتم 

144 تا هم نه 114 تا واقعا یه تایپ کردن ساده بود حرف من یه چیز دیگ بود شما ب چیا نگا میکنین خدا منو موز کنه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
زنداییم مهریه اش ۱۴ سکه است اونم زمانیکه سکه قیمتش زیر یه میلیون بودولی داییم می‌ذاره رو سرش و با نص ...

ولی مامان من کم بود حتی عمه هامم بهش میپروندن ک مهرت کمه بحث گرفتنش نیست بحث اینکه طرف چقدر حاضره بهت ارزش بزاره

ولی مامان من کم بود حتی عمه هامم بهش میپروندن ک مهرت کمه بحث گرفتنش نیست بحث اینکه طرف چقدر حاضره به ...

چون بابات پشتش نبوده

و خود مامانت هم بی زبون بوده

احترام زن تو خانواده ی شوهر بسته به حمایت شوهرشه