2777
2789
چرا خوب زود میره!

چون سیلیکون توش نی و هزار چیز دیگ...

ولی مگ آدم مریضه این همه پول بده واسه ۶ ماه،؟

پول کمتر میدی ماندگاری بیشترم داره 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای لب زدین؟منم فول فیس رووفیل ده سی سی زدم پنج ماهه روز به روز داره قشنگتر میشه

صورتت لاغر بود؟ الان چقذ پرتر شدی؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
عزیزم به لبم میشه زد یا اون فرق داره

به لب

زیشل

رووفیل

دنبی

رپلنژن 

اینارو میشه زد . قیمت مناسبم هستن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

برای لب زدین؟منم فول فیس رووفیل ده سی سی زدم پنج ماهه روز به روز داره قشنگتر میشه

هزینه ش چقد شد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
من میخوام لب بالامو ژل بزنم میشه راهنماییم کنید الان عکسشو میزارم

به نظرم روفیل بزن 

هنوز نرفته یه کوچولو خیییلی کم مونده. تازه ۱۷ روزه🙁🙁🙁بااینکه اولین بارم بود رفتم و بعد ۱۴ روز زود ...

چن سیسی زدی چقد شد.

بیشتر ببینید
دیدی عکس لبمو؟ چن سیسی بزنم ؟ فقط بالا رو بزنم یا پایینم بزنم

هم بالا هم پایین رو بزن ۱ سی سی 

اره دیدم

ده سی سیه والا تعریفشو شنیدم نمیدونم سی سی ۲ تومن من نورامیس زدم سی سی ۵ مفتم نمی ارزه لامصب ۲ سی سی ...

ب لبت زدی؟

بیشتر ببینید