2777
2789
عنوان

یعنی خدا داره اینجوری ارومم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 50 پست
😭😭خداوند جاشو براتون پر کنه یه نی نی ناز بهت بدهبه خدا دارم با گریه جواب می دم خیلی سخته دعا می کن ...

اخی چه قشنگ منم خودم براش تشک گارد دار دوختم ولی بع از هفت ماه هنوز دلم نیومده جمع کنم وسیله هاشو.ببخش که ناراختتون کردم.منم دارم اشک میریزم.همش میگم خدایا یعنی یه روزی میشه این غم از دلم بره.

مال منم 20اسفند😓💔وای خدا به هممون صبر بده دلیلش مشخص شد؟ من خیلی نگرانم😔😔💔😭

تو تمام سونو ازمایشاتی که انجام دادم مشکلی نداشت

نمی دونم دکتر می گفت به خاطره مشکل قلبی بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۵ماهه از دستش دادم الآنم باردارم....راستش پارسال همون شبی ک فهمیدم شب خاب دیدم که یه پسر بچه ۴سا ...

عزیزم به سلامتی انشالله خدا برات نگه داره و بغلش کنی بچتو.هنوزم غصه داری؟ مامان بزرگم میگفت تا بچه بیاد تو دلت غم قبلی میره

میگه فرزندی که تو دوران حاملگی از دست میره

اون دنیا فرشته ها به سمت بهشت میبرنش اما از در عبور نمیکنه و میگع منتطر پدرو مادرم میمونم =) 

حدیث از پیامبر اکرمه 

دقیقش رو میتونید از گوگل بخونید ..

زندایی منم جنین ۵ ماهه از دست داد خیلی غصه خوردیم همگی💔

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی چه قشنگ منم خودم براش تشک گارد دار دوختم ولی بع از هفت ماه هنوز دلم نیومده جمع کنم وسیله هاشو.بب ...

ان شاالله 🤲🤲

با عرض معذرت اگه دوست داشتی جواب بده

چرا نی نی تون آسمانی شد مشکلش چی بود؟

عزیزم به سلامتی انشالله خدا برات نگه داره و بغلش کنی بچتو.هنوزم غصه داری؟ مامان بزرگم میگفت تا بچه ب ...

الان بهترم ولی توی این یکسال واقعن‌روحی و جسمی داغون شدم توضیحش سخته فکر نمی‌کردم بگذره ولی گذشت

ان شاالله 🤲🤲با عرض معذرت اگه دوست داشتی جواب بدهچرا نی نی تون آسمانی شد مشکلش چی بود؟

قرار بود ۲۴مرداد به دنیا بیاد ۲۳مرداد بند ناف رفت زیر سرش و خونرسانی قطع شد.فقط یه روز مونده بود.

الان بهترم ولی توی این یکسال واقعن‌روحی و جسمی داغون شدم توضیحش سخته فکر نمی‌کردم بگذره ولی گذشت

انشالله که روزای قشنگی داشته باشی .سوره احزاب را فکر کنم باید بخونی برای سلامتیش.

پسر ماه منم 9ماه و 16روزش بود که رفت بهشت💔

سه روز دیگه تولدشه.. 

پسر قشنگم 5ساله میشه❤❤💔💔

از اون روز به بعد دیگه هیچوقت زندگی برام اون زندگی سابق نشد💔

تنها امیدم اینه که ی روزی دوباره و دوباره بغلش کنم و از ته دلم عطر قشنگ تنشو بو کنم♥♥

انشالله این بار هر دوتون بچه سالم به دنیا بیارین.سزترین که نشدین؟

نه چون بچه اولم بود دکتر گفت نمی خوام سزارینت کنم

دردش زیاد تحمل کن بزار عملت نکنم

با قرص وشیاف سقط شد خودم تنهای به دنیاش اوردم

ماماها خواب بودن فقط نگاش کردم با هاش حرف می زدم 

گریه می کرد دردم ریاد بود نتونستم بوسش کنم

دست تنها بودن نمی دونستم کجا بزارمش

خیلی سخت بود خیلی بهم سخت گذشت

پسر ماه منم 9ماه و 16روزش بود که رفت بهشت💔سه روز دیگه تولدشه.. پسر قشنگم 5ساله میشه❤❤💔💔از اون روز ...

الههی بمیرم خیلی سخته و دردناک.خدا انشالله بهت ارامش بده.بعدش دیگه بچه نیاوردی؟

نه چون بچه اولم بود دکتر گفت نمی خوام سزارینت کنمدردش زیاد تحمل کن بزار عملت نکنمبا قرص وشیاف سقط شد ...

الهی بمیرم چه رنجی کشیدی. انشالله سه ماه دیگه اقدام کن.از همین الان قرص اهن بخور