پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 عنوان تفریح مشترکی با شوهرتون دارید🥲🥲 574 بازدید | 51 پست اگه آره چیکار میکنید که تفریح مشترک هر دوتون باشه و جفتتون ازش لذت ببرید؟! حس میکنم من و همسرم هیچ تفریح مشترکی با هم نداریم 😔از بازار گردی و خرید کردن متنفره ، بیشتر فیلمایی که من میپسندم دوست نداره ، من عاشق عکاسیم اون خوشش نمیاد و ...شما چیکار میکنید خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨ 1404/01/06 | 01:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205868 سعی نمیکنه حداقل وقتی دوست نداره همراهیت کنه؟ وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh بیشتر ببینیدبستن
fatemeh_1375 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 5018 تنها تفریح مشترکمون لش کردن روتختهوگرنه تمام علایقمون برعکسه
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 سعی نمیکنه حداقل وقتی دوست نداره همراهیت کنه؟ ابدا کارایی که دوست نداره انجام نمیده مثلا وقتی میخوام برم خرید خودم دیگه ترجیح میدم نیاد و تنها برم چون بیاد بی حوصله بازی در میاره منم بهم بد میگذره خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 تنها تفریح مشترکمون لش کردن روتختهوگرنه تمام علایقمون برعکسه 🙁🙁علایق خودتون چیه تفریحی دارید؟! خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 فیلم ببینیم پاساژ گردی گاهی گا۶ی فست فود میپزیم باهم واقعا حوصله پاساژ گردی داره؟ خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205868 ابدا کارایی که دوست نداره انجام نمیده مثلا وقتی میخوام برم خرید خودم دیگه ترجیح میدم نیاد و تنها بر ... زندگی مشترک یعنی همین دیگهخب باید همو درک کنید اینجوری که زندگی خیلی سخت میشهحداقل ی پیشنهادی بده ک باهم انجام بدین یا شمارو ب کارایی ک دوست دارین تشویق کنه اگه همراهی نمیکنه وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh بیشتر ببینیدبستن
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 زندگی مشترک یعنی همین دیگهخب باید همو درک کنید اینجوری که زندگی خیلی سخت میشهحداقل ی پیشنهادی بده ک ... مثلا چه پیشنهادی بهش بدم؟ هر بار میگم هیچ تفریحی نداریم میگه تو بگو چیکار کنم خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3661 فیلم میبینیم هردو عاشق فیلم هستیم ولی اون فقط کمدی میبینه.هر دو عاشق خوندن اهنگیم تو ماشین با صدای بلند میخونیم.خوابیدن هم جزو علایق مشترکمونه قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 فیلم میبینیم هردو عاشق فیلم هستیم ولی اون فقط کمدی میبینه.هر دو عاشق خوندن اهنگیم تو ماشین با صدای ب ... فک کنم ما فقط خوابیدنو مشترکا دوست داریم 😅😅 خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨
fatemeh_1375 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 5018 🙁🙁علایق خودتون چیه تفریحی دارید؟! اره فیلم دیدن اونم نصف شب قدم زدن خصوصا توبارون و......
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205868 مثلا چه پیشنهادی بهش بدم؟ هر بار میگم هیچ تفریحی نداریم میگه تو بگو چیکار کنم میگم حداقل ایشون ی پیشنهادی بده وقتی با همه چیز مخالفه وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh بیشتر ببینیدبستن
پوفیلا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2621 اره فیلم دیدن اونم نصف شب قدم زدن خصوصا توبارون و...... هوووف شوهر من از قدم زدنم فراریه برعکس من خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨