moni_078 مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 224 عنوان ازدواج 💍وصلت با ترک ها 🍷 تجربشو داری بیا | مشاهده متن کامل بحث + 6419 بازدید | 249 پست چرا میگن با ترک ها وصلت نکنید ؟؟ از خیلیا شنیدم که گفتن اونا فقط با خودشون خوبنمنم دوست پسر ترک داشتم که همین قبل عید ازش جدا شدم ... یجورایی با این حرفا موافقمکسی تجربه مفیدی داره بهم بگه ؟؟ یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :) 1404/01/06 | 00:46 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 224 لاااایک هیجده ساله عروسشون هستم خودم فارسم معلومه دل پری داری 😂🥲میشه بپرسم چطوری آشنا شدین ؟؟ یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 24026 امیدوارم عزیزان ترک ناراحت نشن اما بعضی هاشون اگه ببینن فارسی حرف میزنی آدرس اشتباه هم میدن فقط یه شهر اینطورین😂😂جالبه تو شهرشون ترکی هم حرف بزنی ولی از لهجه بفهمن مال شهرشون نیستی همین کارو میکنن😂😂😂
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2128 ما تورکیم ،همه تورکها اینطوری نیستن بخدا جسارت نباشه البته من شهری زندکی میکنم ک پر از ترکه این حرفو فقط راجع به تبریزی ها شنیدم نه بقیه مثلا دوست خواهرم ترک زنجان بود و رفتار این مدلی ندیدم ازش #ملی_گرا
mahourrrrr عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1305 ترک تبریز نمیدونمولی من ترک خراسانمبا کسیم کاری نداریم اتفاقا با کوردا وصلت کردیم و خیلی خوبیم😅 دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 224 خوب و بد دارن بعضیاشون خیلی خوبن بعضیاشون واقعا بد هستن،اول از همه با مادرشون یکم حرف بزن ببین اون چ ... با چه بهونه ای با مادرشون صحبت کنیم اخه 🥲 یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
دخترخوب۲۰۰۱ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 592 عزیزم منم دغدغه شما رو دارم و اتفاقا آشنایی با یه خانواده ترک رو در پیش دارم. منم البته خودم اصالتا ... عذرمیخوام فرهنگ شون چه بدی داره که با رفتن به اصفهان تغییر کرده؟😄 و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان میبینیم. (بقره/۱۴۴)
kwinterk عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 2571 واقعا نمیخوام بحث ترک و لر راه بندازم اما ترک ها بخصوص تبریزی ها فقططط خودشون قبول دارن بشدت نژاد پ ... وای اینا به خودشونم ادرس درس نمیدن😂😂😂
پری__زادم عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2562 عروسو با کلفت اشتباه میگیرن خودم ترکمعروس هستم و عروس داریمبشدت تایید میکنم
دیگهخطندارم عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 523 معلومه دل پری داری 😂🥲میشه بپرسم چطوری آشنا شدین ؟؟ توی دانشگاه اشناشدیم عزیزم من که راضی نیستم وفقط وفقط قربانی اختلاف فرهنگی شدم
نیلا۰۳ عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1242 ما ترکیم ولی اصلا این رسوم رو نداریمترکها خیلی شهرها رو شامل میشن آداب و رسوم شون بسته ب شهرشون خیلی ... من اینجا هرکیو دیدم گفته ما ترکیم باید مثلا ۵ به مادرشوهرم عیدی بوم سه تا خواهرشوهر دارم به هرکدوم ۲ بدمچیه اخه این رسمای چرت تو این اوضاع اقتصادی هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘
_miel_ عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 4916 جسارت نباشه البته من شهری زندکی میکنم ک پر از ترکه این حرفو فقط راجع به تبریزی ها شنیدم نه بقیه مثلا ... عزیزم قم زندگی میکنی؟ قمم خیلی ترک داره
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 224 بستگی داره ترک کجا باشهبعضی شهرا فقط با خودشون خوبنما ترکیم ولی شهر ما غریبه پرسته کدوم شهری ؟ یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2128 چون واقعا نژاد خاصی دارن. لازمه ک بدونی تبریز شهر بدون گداست نمیذارن کسی گدایی کنه، کمکش میکنن براش ... نه هیج برتری خاصی ندارن ابدااگه این ویژگی ها خوب و دارن چند تا ویژگی بد دیگم دارنبرفرض ک اصلا نژاد خاصی هم باشن ک صد در صد نیستن این دلیل میشه با بقیه اقوام ایران بدرفتاری کنن؟؟ #ملی_گرا
آتوسابانو عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 6400 ازدواج با غیر هم زبان و هم فرهنگ مسلما سخته نه زبونشون میفهمی نه تو شهرشون راحتی نه هم فرهنگشونی خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است