2777
2789
عنوان

اونایی که وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 54 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما در کنارش روان درمانی هم انجام میدادی؟تو اون دوسال چه دارویی مصرف کردی؟ممنون میشم من راهنمایی کنی

نه فقط قرص میخوردم ‌ آسنترا 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
با بچه کوچیک چطور بریم سرکار

خب کتاب بخون رمان های معروف، یا مثلا یه کار هنری یاد بگیر حتی بافتنی... یا حتی آشپزی غذاهای جدید یا شیرینی پزی برا خودت هدفمندش کن مثلا بگو تا پایان امسال من باید پنجاه مدل شیرینی یاد بگیرم و همشون رو یادداشت کن... باور کنید بدترین کار دنیا بیکاریه به خودتون میان از فکر و خیال پیر شدین.... بچه رو هرطور شده بسپارین مهد کودک یا پرستار براش بگیرین هر طور شده یه کاری هدفی برا خودتون جور کنید...بعد ها میتونین از طریق همین کارای تو خونه کلاس برگزار کنید و درامد به دست بیارین دیدین بعضیا کلاس شیرینی پزی میذارین یا اموزش ده مدل فینگر فود... 

شدید بود هنوزم میخورم با دز خیلی کمتر

ممنونم عزیزم 

به عنوان کسی که وسواس داره میگم،حتما در کنارش روان درمانی هم انجام بده، من ۸ سال دارو خوردم ،دارو به تنهایی جوابگو نیست،وقتی دارو میخوری فک میکنی خوبی و نیازی به روانشناس نداری ،ولی وقتی دارو رو میزاری کنار متوجه میشی دارو به تنهایی کافی نبوده 

ممنونم عزیزم به عنوان کسی که وسواس داره میگم،حتما در کنارش روان درمانی هم انجام بده، من ۸ سال دارو خ ...

روان درمانی و باید پیش روانکاو برم؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد