2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 99000 بازدید | 931 پست
معلوم نیست چرا صدا و سیما گیر داده به پایتخت که به هر قیمتی بسازن و جیب اینا رو پر کننو گند بزنن به ...

چون تو چند سال اخیر تنها سریالی که خیلی بین مردم طرفدار داشت و مردم دوستش داشتن همین پایتخت بود،رسما بقیه سریال ها و برنامه ها به درد نخور هستن،برای همین ادامه میدن ولی متاسفانه از وقتی نویسنده اصلی فوت کرد اصلا داستان خوب ندارن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما از یوتیوب تماشا میکنیم اونجا هم خیلی خیلی پربازدید هست

فکر کنم‌چشم زدیم سریال را بازدیدها کم شده الان که حدودانصف روز ازپخشش گذشته یعنی حدودا ۱۲ ساعت سیصد خورده ای که تا موقع پخ شاید بشه ۷۰۰ هزار بازدید د صورتی که قیمت‌های اول تو یک روز کامل بالای یک میلیون بازدید داشت اونم وقتی تازه از دیشب سریال دوباره قشنگ شده عجیبه یا چوم اون سه قسمت جالب نبوده یه عده دیگه قیدش را زدند یا دیگه از دیشب که بهترشدن از خود تلویزیون دارند دنبال می‌کنند درهرصورت سیر نزولی پیداکردولی دیشب یادمه در عرض یکی دوجانبه که تو صفحه تلویبیون ازصفحه پایتخت بیرون اومدم دوباره رفتم ت  سی چهل هزار بازدید اضافه سد تازه دیشب که اصلا هم ن دیشب را بازدید را بالای یک نیلیون زد کا من تعجب کردم چطور در عرض یه ساعت یک نیلیون وخورده ای شد بعد امروز تعییر کرد فکر کنم سایتش مشکل داره.

عزیزم این تاپیک ماله ۳ روز پیشه😐

هر چی هنوز هست همه هم دارن کامنت میدن منم نظرمو گفتم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بیشتر ببینید
که یاد بگیری درست حرف بزنی و جواب بددهنی بددهنیه😘

من چه بد دهنی و توهینی کردم دوسته عزیز؟ من اصلا ریپلایی روی پیام شما نکردم؟ 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

سریال پایتخت ۷ ، قسمت ۱۰ ، باعث تاسف است که جامعه فرهنگی و هنری که باید خودشان الگوی مردم باشند انقدر راحت به خودشون اجازه می دهند به افراد زحمت کش جامعه توهین کنند و به جای اینکه برنامه ایی بسازید که باعث فرهنگ سازی در جامعه شود افراد را تخریب می کنید . عوامل این برنامه به خاطر توهین به جامعه مهمانداران باید از مهمانداران عذر خواهی کنند . 

چون تو چند سال اخیر تنها سریالی که خیلی بین مردم طرفدار داشت و مردم دوستش داشتن همین پایتخت بود،رسما ...

اینو مینویسم چون خیلیا انگار نمیدونن

فکرمیکنن نویسنده پایتخت همیشه آقای خشایار الوند بودن تا زمانی که فوت میکنن.

اما پایتخت ۲ آقای الوند جز نویسنده ها نبود و اتفاقا بازم سریال عالی بود.

با این حال آقای الوند واقعا درجه یک بودن.

✍✍✍آقای جبلی

ریاست صدا وسیمای جمهوری اسلامی

درباره سریال پایتخت لطفا به تصادفی نبودن موارد زیر، توجه بفرمایین؛

۱)دروغ هما و نقی، بسیج فامیل و همسایه برای اثبات دروغ هما و نقی، برای نگه داشتن فرزند پسر یه پدرومادر دیگه، علی رغم داشتن ۲ فرزند دختر  خودشون، تصادفی نیست!

۲)طلاق رحمت با ۳ تا بچه بخاطر حفظ ظاهر با موهای بلند زنونه ش، تصادفی نیست!

۳)تحقیر نقی(پدر دانشجو) توسط استاد دانشگاهی که به جرم توجه! به فرزند، پدر رو تهدید به تحویل به حراست کنه، تصادفی نیست!

۴)خسته شدن مادری که دائما در حال شستن لباسای خیس پسر نوجوون در دستشوییه، تصادفی نیست!

۵)مژه های کاشت فهیمه و واکنش چند باره بچه هاش به کاشت بلند مژه مادرشون، تصادفی نیست!

۶)رژ لب صورتی پر رنگ هما در کنار ریشه موی همیشه مشخصش، تصادفی نیست!

۷)سبک زندگی ارسطو در ماشین، تبلیغ زندگی شبکه ای با دنبال کردن سلبریتی ها، نقل زیبایی زنش جلوی آقایون دیگه، نحوه آشنایی با همسرش، اظهار نظر آقایون فامیل درباره حمام رفتن زنش، آموزش نگاه حرام سایر آقایون نسبت به زنش، دعوت به پوشیدن کفش روی فرش فضای نشیمن زندگیش، تصادفی نیست.

۸)وعده ارسطو به نقی برای استفاده تبلیغاتی از زن ارسطو، تصادفی نیست!

فروش یه سنگ قیمتی به ارزش هزاران دلار، دور زدن قوانین کشور برای خارج کردنش از کشور به هر قیمتی! و رسیدن به ثروت بادآورده، تصادفی نیست.

۹)پوشش فامیلای تاجیکی همسر دختر نقی بدون روسری با گردن باز و لباس چسبان و ورودشون به کشور ایران با همون پوشش تاجیکی به فرودگاه، تصادفی نیست!

۱۰)داماد تاجیکی گرفتن از کشوری که بیشترین گروه های اسلامگرا رو حذف کرده و روابطش رو در سطوح بالا با اسرائیل ادامه داده و در کنار سیاست های حمایت گرانه نسبت به رژیم صهیونیستی، با تغییر پوشش زن های تاجیکی و حذف حجاب سر، سبک زندگی مردم تاجیکستان رو تغییر داده، تصادفی نیست!

۱۱)اصرار زدن پاپیون و کراوات در مراسم های رسمی نقی، رحمان، رحیم، ارشاد و .... تصادفی نیست!

۱۲)میمون شدن بهتاش و در کالبد حیوان ظاهر شدن یک انسان( کاری که در کشورهای غربی در قالب برده داری مدرن با انواع و اقسام ظواهر حیوانی صورت می گیره) تصادفی نیست!

۱۳)اصرار نقی برای اجاره و وانت گرفتن نشان دادن ساز پیانو موقع خواستگاری، تصادفی نیست!

این موارد غیر تصادفی رو، عوام می فهمن.

چطور ناظران صداوسیما نفهمیدن؟!؟

آیا قراره آقای تنابنده و گروهش، به هر قیمتی!

و با هر محتوایی!

فقط یه چیز!

بسازن و روی مردم هر کار فرهنگی!

که خواستن بکنن؟!؟!؟!؟

نفوذ و جنگ نرم در صداوسیما تا کجا قراره پیش بره؟