2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 87889 بازدید | 894 پست

فیلم پایتخت یجورای حس نوستالژیک و خودمونی و راحتی به ادم میداد چیزی که تو جامعه ما دیگه خیلی کم شده بود مثل سادگی و صمیمیت مثلا اینکه پدرشوهر با خانواده زندگی میکرد و عروس چقدر احترامشو داشت ک تو جامعه نبود 

یا اینکه هما یه خانم تپلی مهربون و با تدبیر ک تا مشکلی میشد جمش میکرد عین مامانمون تو ده هفتاد 

نقی یه بابا خوش غیرت ک واسه خوب زندگی کردن خانوادش همه کاری میکرد 

و ارسطو مثل داداش نقی واسش کم نمیزاشت بامرارم بود 

ولی رفته رفته نقی یه ادم حسود و زود رنج شد و این سری یهو هما یه شخصیت دیگه شد دیگه اون حس ارامش نداره دیگه هی ایراد میگیره غر میزنه عین زنای الان 😅

دیگه اون حس نوستالژیک بهمون نمیدن ولی خیلی مربوط ب اینکه حال دلامون دیگ خوب نیست قشنگ شرایط جامعه رو سریالامونم تاثیر گذاشته

من تی وی دیگه نمیدیدم بخاطر پایتخت دیدم یهو برنامه هزار یک دیدم یاد خندوانه افتادم چقدر خوشحال بودیم اون سالا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بازیگران پایتخت بعد از سری دوم تغییرات بدی کردند 

1.از سری سوم که نقی وارد پیشکسوتان شد و ارسطو زن چینی گرفت خانواده از معمولی بودن خارج شد

2.بابا پنجعلی دیالوگ های کم ولی عالی داشت که حضورش به بهانه آلزایمر و بعد مرگ ،کمرنگ و حذف شد درحالیکه چی میشد پدرها حداقل در فیلم‌ها به این زودی نمیرن و ما تا آخر شاهده بابا پنجعلی که می‌گفت...اونها ندااادن ....باشیم؟

3.لهجه شیرین ارسطو از سری 2 به بعد تغییراتی کرد تا به الان که دیگر دلنشین نیست.

4.چه اصراری هست که شخصیت ها این قدر تغییر کنند هر فصل؟ ارسطو فصل 1 و 2 چه اشکالی داشت که باید هر فصل رنگ عوض کند؟آیا در مثلا سریال فرندز و دیگر سریال های معروف دنیا هر فصل شخصیت‌ها زیر و رو می‌شوند ؟

5.هما از همان فصل 3 که برای نقی تصمیم می‌گرفت و به او نمی‌گفت برای تیم ملی پیشکسوتان انتخاب شده تا فصل 4 که رفت شورای شهر!!!! تا الان که فصل 7 است طوری تغییر کرده که انگار یک تازه به دوران رسیده بالاشهر تهران است اما دست روزگار اورا به آن روستا آورده است!

6.رحمت در حد همان فصل 2 یعنی رحمت خروس باز خوب بود اما حضور بیشترش در فیلم در کنار عدم حضور بابا پنجعلی و بهبود موجب تغییر روال خانواده معمولی به سمتی که انگار یک فیلم دیگر است شده است.

7.رحمان و رحیم هم همین طور و واقعا هویت اولیه فیلم با حضور آنها تغییر کرد.

8.عدم احترام به مخاطب در انتخاب بازیگران مهمان، کسی که فصل 3 بازرس بهداشت است فصل دیگر بنا ی خانه و در فصلی دیگر تراپیست و چندین نفر دیگر هم به همین صورت

9.مسخره کردن تراپیست ها به این نحو سخیف واقعا کمکی به جامعه ای که آمار طلاق در آن بالا است نمی‌کند. خانم تهمینه میلانی هم در آتش بس تراپیست داشت اما این قدر سطح پایین تمسخر را روی تراپیست نگذاشت .

من نمیدونم چرا یه قسمت باید صرف یه گردن گرفتن خودکار بشه

خب چرا نقی نمیره تست اعتیاد بده؟؟ 

واقعا پرورشگاه انقد اسکوله که نقی هر گردن بگیری رو ببره قبول کنن؟ 

خیلی چرت بود مثل. قبل به دل نمینشینه دیگه

من+نی نی+باباش=❤

واااای ول کنید از هر فیلمی یه ایراد میگیرید. خب نبینید. مسخره ها

انقد میگید که دیگه نمیسازن. مگه زورتون کردن؟

میخواین بدن فیلمنامه رو شماها بنویسین اخه خیلی واردین؟؟؟؟؟

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید

آدم حس میکنه ب زور مجبورتون میکنن بشینید این سریالو ببینید😅🤦‍♀️

خب نبینید ب همین راحتی شبکه رو عوض کنید انگار پخش نشده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اووو چقدر الکی غر میزنید حقتون همون فیلمای مسخره ابکیه که جدیدا میسازن

سارانبکا که بود و نبودشون فرقی نمیکرد همون بهترکه نیستن اتفاقا این فصل هم جذاب شروع شد هم خیلی طنز بود چرا قدرنشناسین انقد؟ چرا ایراد الکی میگیرید 

فیلم به این قشنگی من که کلی لذت بردم کلا چند سال سریال طنز خچب دیگه توتلوزیون نیست حالا که این فیلم انقد خوبه اینجوری ایراد میگیرید😕😐

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اووو چقدر الکی غر میزنید حقتون همون فیلمای مسخره ابکیه که جدیدا میسازنسارانبکا که بود و نبودشون فرقی ...

بهبودم که احتمالا خود بازیگرش نمیتونسته بیاد مجبور شدن حذفش کنن

اتفاقا نقش بهروز خیلیم عالی بود خیلی خنده دارتر شده الان!! واقعا نمیفهممتون

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

میدونی اینقدر که پایتخت ۵عالی بود بعداز اون ماهمش انتظار یه چیز خارق‌العاده رو از پایتخت داریم.البته وقتی یه سریال چندفصل پیش میره دیگه جذابیت قبل رو نداره.

اما واقعیت اینه که این فقط یه سریال طنزه و توی صداوسیمای ایران نمیشه توقع شاهکار داشته باشی.

بد نبود 

اما فیلم دیگه اون حال و هوای روستایی و ساده رو ک همه دوستش داشتیم دگ نداره

زنها همه ارایش و ژل و اکستنشن مژه کردن

مردها تا کمر مو گذاشتن

اینا دیگه همه جا هس دیگه جذابیتی نداره

ما اون حال و هوای روستایی و خودمونی و ساده پایتخت رو دوس داشتیم

خود بازیگر نقش بهروز تو مصاحبه اش که توی تلویزیون هم بود ناراحت بود که بخاطر پول گذاشتنش کنارخودش عل ...

خب لابد دستمزد بالا میخواسته  

بهروز زیاد نقش پررنگی هم نداشت این یکی هم که جاش اومده باحاله 

بهتاش نقشش پررنگ تر

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بیشتر ببینید