همه کامل نیستن چه ظاهر و چه باطن ،این جوری اعتماد به نفسم میره بالا و همیشه خودشو خوشگل و جذاب میبینم حتی اگه همه بهم بگن زشت مهم نیست چون خودم راضیم از خودم
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عزیزم ولی به نظرم هر خوشگلی یه نقص کوچیکی داشت باشه یکی اندام فوق العاده ای داره ولی قیافش معمولیه
یکی میبینی قیافش خیلی خوشگله ولی اندامش خوب نیست یکی موهاش خوشگله قرار نیست که همه جای ادم خوشکلرو بی نقص باشه مطمعنا شما خیلی خوشکلین و خیلی زوم کردین رو دماغتون
اسی کاش ژنتیک بد من دماغم بود🤦♀️غصه نخور راه براش هست پولشم جور میشه❤️
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم