2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ده سال بعد طلاقم رفتم مهمونی دختر یکی از فامیل ها گفت راستی چرا طلاق گرفتی گفتم ده سال گذشته بذار ...

عجب بیشعوری بوده 

من دختر عمم طلاق گرفته بود سالها اصلا هیچ کدوم که بهش نزدیک بودیم حرفی بهش نمیزدیم یه شب که خونشون مونده بودم خودش موقع خواب همه چیرو برام تعریف کرد بدون اینکه من چیزی بگم من انقدر اعتماد تو ادما ایجاد میکنم که خودشون بهم خصوصی ترین موردای زندگیشونو میگن هیچوقت کسی رو سوال پیچ نمیکنم 

بعد به قول یکی از بچه های اینجا چند روز پیش میگفت چقدر امثال ما مواظب حرف زدنامون هستیم که یهو چیزی نگیم که مبادا به طرف بربخوره بعد بعضی بیشعورا با بلدوزر از رو ادم رد میشن

عجب بیشعوری بوده من دختر عمم طلاق گرفته بود سالها اصلا هیچ کدوم که بهش نزدیک بودیم حرفی بهش نمیزدیم ...

حالا جالبه بهت بگم تو قصر زندگی می کنن چه مسافرت هایی چه تفریح هایی ...خب بگو دختر خوب اینهمه هیجان تو زندگیت هست دیگه به دلیل طلاق من تو ی مهمونی چیکار داری 

همه جا رو زهر مارم می کنن😔

حالا جالبه بهت بگم تو قصر زندگی می کنن چه مسافرت هایی چه تفریح هایی ...خب بگو دختر خوب اینهمه هیجان ...

بیخیال یا باید صبر و تحملت رو ببری بالا و رفتارای سمی مردمو تحمل کنی 

یا هم مثل من بیخیال ارتباط با همه ادما بشی که اعصابت اروم بشه 

ولی به اینجور ادما حالی کن که تو مسائل خصوصی مردم دخالت نکنن 

واسه خودت مرز بذار 

اینجوری همه حساب کار میاد دستشون با احترام و احتیاط باهات برخورد میکنن 

من از اون ادمایی هستم که همه باهام کجدار مریز رفتار میکنن چون هر ان امکان داره یه عکس العمل بدی نشون بدم که همه ماستاشونو کیسه کنن