2777
2789

اگه دخترتون توی عید بخواد بره باهات دوستش بیرون به نظرتون این کار درسته یا نه؟ به خاطر اومدن مهمون و دید و بازدید میگم 

قبل از اینکه شما برید مهمونی برگرده اما شایدم توی اون تایمی که بیرون مهمون بیاد

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دیدگاه خانواده ایرانی و مهمان

وقتی مهمون میاد بهتره باشی تا اینکه وسطش بیای

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
چند سالشه؟

نزدیک ۱۹ 

همیشه با دوستاش بیرون میره ولی اینکه تو عید باشه منظورمه

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید
نزدیک ۱۹ همیشه با دوستاش بیرون میره ولی اینکه تو عید باشه منظورمه

ماشالله،  سالم باشه

فکر کردم ۱۳ ۱۴ ساله ش

بنظرم بره بیرون

چه عیبی داره

کسی هم سراغش رو گرفت، بگین با دوستان رفته بیرون

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!