2777
2789

از شما دعوت میشود در فرخنده‌ جشن آغاز زندگی .... از ساعت ۴ تا ۷ عصر بصرف میوه و‌ شیرینی یا چای و شیرینی شرکت نمایید

کسی هم اعنراض نمی‌کرد که چرا فلان‌ تالارو نگرفتین؟، چرا شام ندادین؟ چرا ... چرا.... چرا...؟، اینهمه چشم و هم چشمی هم نبود و عروس و داماد هم تا چند سال بدهی بریز و بپاش‌های شب عروسی رو‌ نمیدادن

معمولا زندگیهاشونم‌ خوب بود و طلاق و جدایی کمتر اتفاق میفتاد

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا هر عروسی دیدم به صرف شام بوده ، اون عقد است که بعضی جاها براش شام نمیدن. 

دلیل طلاق نگرفتن قدیمی ها خوشبخت بودنشون نبوده ،اکثرا پشتوانه از طرف خانواده نداشتن و خودشون رو مجبور به سوختن و ساختن میدونستن

از کجا میدونید تجملات نبود؟

من تا یادم میاد بوده

مامانمم ازدواج و خاطرات چهل سال پیشش رو میگه اون موقع هم بوده

خاطرات ازدواج مامان بزرگ مرحومم رو‌ک شنیدم اون موقع هم بوده

کلا هرچیزی رو فکر میکنیم قبلا بهتر بوده ولی واقعیت این نیست

بعنی قدیما شام نمیدادن؟فکر نمیکنم

ببشتری‌ها شام‌ نمیدادن، و بیشتر عروسی‌ها هم تو خونه بود 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

شما منظورتون کدوم قدیمه؟ 

مادروپدر من ۶۵ سالشونه همیشه از غذاهایی ک تو عروسیا میخوردن و نحوه پذیرایی قدیم صحبت میکنن... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید

شما طبق امضات معلومه از کدوم دسته تفکری و چرا و با چ هدفی داری ی چیز بعید رو ب قدیمیا میچسبونی... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
تا حالا هر عروسی دیدم به صرف شام بوده ، اون عقد است که بعضی جاها براش شام نمیدن. دلیل طلاق نگرفتن قد ...

من هم سنم خیلی کم نیست و بیشنر عروسیهایی که رفتم، تو خونه بوده و بدون شام 

اگر هم شام‌میدادن، فقط یه نوع غذا بود که گاهی تو‌خونه‌ی همسایه پخته میشد

شما منظورتون کدوم قدیمه؟ مادروپدر من ۶۵ سالشونه همیشه از غذاهایی ک تو عروسیا میخوردن و نحوه پذیرایی ...

ماقبل ماموتو میگم😂

من هم سنم خیلی کم نیست و بیشنر عروسیهایی که رفتم، تو خونه بوده و بدون شام اگر هم شام‌میدادن، فقط یه ...

شاید محله و فامیل شما اینجور بوده که شام نمیدادن ولی من حتی برای عروسی مادربزرگم هم شام دادن

من هم سنم خیلی کم نیست و بیشنر عروسیهایی که رفتم، تو خونه بوده و بدون شام اگر هم شام‌میدادن، فقط یه ...

تو خونه بوده چون سالن و تالار نبود

و عروسی تو خونه خیلی خیلی سخت‌تر و گرونتر ز تالار درمیاد