2777
2789
عنوان

میدونستین سایت یه ربات داره 🌚 دانا

800 بازدید | 110 پست

که انگار فقط به سوالات خاصی جواب میده

دانا اسمشه انگار

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

@dana

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@dana

سلام! چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟ لطفاً سوال یا موضوع مورد نظر خود را در زمینه پزشکی و سلامت مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفید و آموزشی در اختیار شما قرار دهم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana    

لطفا علائم افسردگی رو بگو دانا

بیشتر ببینید
@dana لطفا علائم افسردگی رو بگو دانا

علائم افسردگی میتوانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند، اما برخی از نشانههای شایع که ممکن است نشاندهنده افسردگی باشند، عبارتند از: ### **علائم عاطفی:** - احساس غم، پوچی یا ناامیدی مداوم - تحریکپذیری یا ناراحتی حتی در مورد مسائل کوچک - از دست دادن علاقه یا لذت در فعالیتهایی که قبلاً برای فرد خوشایند بودند - احساس گناه یا بیارزشی - افکار مکرر درباره مرگ یا خودکشی ### **علائم جسمانی:** - تغییرات در اشتها (کاهش یا افزایش وزن قابل توجه) - اختلالات خواب (بیخوابی یا خواب بیش از حد) - خستگی یا کمبود انرژی حتی پس از استراحت - کندی حرکات یا گفتار (یا برعکس، بیقراری و ناآرامی) - دردهای جسمانی بدون دلیل پزشکی مشخص (مانند سردرد، کمردرد) ### **علائم شناختی و رفتاری:** - مشکل در تمرکز، تصمیمگیری یا به خاطر سپردن جزئیات - کاهش عملکرد در محل کار، مدرسه یا روابط اجتماعی - انزوا و دوری از خانواده و دوستان - مصرف الکل یا مواد مخدر (در برخی موارد) ### **چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟** اگر این علائم بیش از دو هفته ادامه داشته باشند و در زندگی روزمره اختلال ایجاد کنند، مراجعه به یک **متخصص سلامت روان** (روانپزشک یا روانشناس) ضروری است. در صورت وجود افکار خودکشی، **فوراً** باید از کمکهای اورژانسی پزشکی استفاده کرد. **توجه:** افسردگی یک بیماری قابل درمان است و روشهای مختلفی از جمله رواندرمانی، تغییر سبک زندگی و در برخی موارد دارودرمانی (تحت نظر پزشک) میتواند مؤثر باشد. اگر شما یا یکی از عزیزانتان این علائم را تجربه میکنید، حتماً از یک متخصص کمک بگیرید. سلامت روان به اندازه سلامت جسمانی اهمیت دارد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana

دستت طلا♥️🥹

بیشتر ببینید

واووو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید

اگه میشد باهاش بحث راجب چیزای دیگه کرد یا توی گروه ها باهش بازی کرد خیلی باحال میشد

بیشتر ببینید