2777
2789

سلام خانما من عقد‌کرده هستم پارتنر قبلی همسرم با دوست صمیمی همسزم پیجوندنش و بهش خیانت کردن ( خدایی خیلی اتفاق تلخیه من درکش میکنم و همه جوره وفاداریم بهش نشون دادم ) با شوهرم فاصله داریم دوشهر بافاصله یکساعت و نیم ایشون همیشه به بهانه اپدیت گوشی و اینجور کارا گوشی منو دستش میگیره ( منم بچه نیستم میفهمم بالاخره داره جاهای دیکه رو‌چک میکنه ) البته من به خودم مطمینم و اقایونی هم که بواسطه کار بهم زنگ میزنن با اسم فامیل سیو هستن و من چتهام با لحن سرد و رسمی همیشه تو واتس اپم هست پاک نمیکنم چون مدارک میفرستن و لازم میشه تماسم میگیرن پشت فرمون باشم رو اسپیکر صحبت میکنم . 

گاعی وقتا حس میکنم حرفم باور نداره مثلا مبگم خونه دوستم رفتم یهو‌ تماس تصویری میگیره منم از شانس خوب بچه دوستم بغلم بود و بالبخند جواب تماس دادم اما یکم نکرانم الان نزدیک ۳ ساله ما باهمیم رومم نمیشه بهش بگم از رفتارت ناراحتم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

من خواستکار خیلی خیلی زیاد دلشتم همیشه میترسم اونا پیام بدن از شماره های دیگه البته بچه های مودب و ادم حسابی بودن اما قطعا خبر ندارن من متاهل شدم 

مناسبت عید و روز دختر و حتی روز بزرگدلشت شغلم 

چون من ادم ارومی هستم و بااحترام جواب منفی میدادم بهشون 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا زمانی که این قضیه درمان نشه همینه . این اقا باید با روانشناس کامل درمان میشد بعد ب سمت ازدواج میو ...

متاسفانه درمان نکرده و‌ ناخواسته رومن تلافی میکنه

تا حدیم شما مقصری وقتی متوجه شدی و ۳ ساله داری ادامه میدی بدپن اینکه بگی باید درمان بشه

بعد عقد بهم کفت عزیزم من اطلاع نداشتم

شما خودت وکیلی تا جایی که من میدونم ای کاش تو انتخابت بیشتر دقت میکردی به خصوص اینکه خود پسره هم‌یه ...

اره قشنگم 

متاسفانه شرایط نابه سامان خانوادگی و رفتارهای متفاوت ایشون و‌مادرش دردوران اشنایی مزید برعلت شد برای انتخابی نه چندان مناسب 

تاروزی که زنده هستم روز عمل رو فراموش نخواهم کرد به خودشم گفتم از ذهن و قلبم پاک نخواهدشد

متاسفانه درمان نکرده و‌ ناخواسته رومن تلافی میکنه

نامزد قبلی همسرم  که همسرم خیلی دوسش داشته هممسرم میفرستتش دانشگاه اونجا با کس دیگه ای اشنا میهش از همسرم طلاق میگیره با اون ازدواج میکنه

برای اون خیلی ازادی میداده همه جابره مسافرت با دخترونه و کلی کلاس این چیزا

اما با اینکه وفا داری منو دیده و الان بچه دوم میاد تو زندگیمون  اون ازادی ها رو به من نداد انگار میترسه دوباره براش این انفاق بیوفته اول ازدواجمون قول داد برم دانشگاه بعد ازدواج نذاشت ادامه بدم  

با مشاوره مشورت کن بعد وارد زندگی شو  برای من دیگه کار از کار گذشته  

از نظر مالی تامینم ولی اجازه یه سری کارا رو ندارم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برید مشاوره اگه دیدی بهتر نشد جدا شو به خانوادت بگو ماجرا رو

درست میفرمایید متاسفانه اقایون سخت به مشاوره رفتن تن میدن باید بزور ببرمش 

خانواده که متاسفلنه حامی نیستن و نمک روی زخم هستن 

هیچکدوم از مواردی که اینحا با دوستان به اشتراک گذلشتم رو خبر ندارن 

خب الان ۳ ساله شما میدونی . عقدم دوره شناخته شما میدونی این اقا مشکل داره ولی داری ادامه میدی ‌ باید ...

فکر میکردم اکر جوری رفتار کنم که شک برانگیز نباشه حالش بهتر میشه اما متاسفانه تغیر نمیکنه حق باشماست باید درمان بشه گناهم داره میدونم دست خودش نیس