2777
2789

من برای ورودی دهم رشته ی ریاضی میخوام نمونه دولتی امتحان بدم بعد نه کلاس خاصی رفتم نه تا الان براش درسی خوندم . بنظرتون از الان بشینم بخونم تا اونموقع میرسونم ؟ خیلی تستاش عجیب غریب و فضایی و سخته؟

از الان شروع کنم با روزی چند ساعت درس خوندن میتونم قبول بشم؟

مستمر و خوب بشینی بخونی میشه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهمیت نده چقد وقت داری . تمام تالستوی کن از فرصتی که داری استفاده کن انشالله قبول میشی 

حداقل درسامو خوندی برا دهم پایت قوی تر از بچه های دیگس

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

دخترم پارسال از الان خوند برا نمونه   تیزهوشان قبول شد از الان بخون معدلتم خوب باشه نمونه قبولی یه کانال تلگرام هست  فیلم میزاره خیلی  خوبه  دخترم  بیشتر از اون کانال فیلم دید تیز  تجربی اورد نمونه ریاضی اوردنش  راحته

یعنی با یکم خوندن هم میتونم قبول بشم؟ ریاضی و علومم خوبه و مشکلی توشون ندارم

آره حتما

من تست هوش بود چی بود اونو ۹۰ زدم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

دخترم پارسال از الان خوند برا نمونه تیزهوشان قبول شد از الان بخون معدلتم خوب باشه نمونه قبولی یه ک ...

چه پایه ای؟

از مدرسه تیزهوشان راضیه؟

کلاس خاصی میرفت؟

چه کتابایی تست میزد 

از یه مشاور کمک بگیر 

امتحانای ریاضی و علوم هم خوب بخون 

سال پیش برای رفتن به رشته ریاضی تراز زیادی لازم نبود 

اگه اصولی بخونی قبول میشی

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                      ما را همین امام رضا داشتن بس است💛🌱♥️                   + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!

بیشتر ببینید
من یادمه نه خرداد درست درس خوندم ن واسه آزمونتجربی قبول شدم😂 البته من سال ۴۰۲ آزمون دادم اونموقع آز ...

الان بدبختی اینه که نمونه و تیزهوشان یکیه امتحاناشون‌ و سوالای هوش تحلیلی اصلا بدون کلاس رفتن قابل جواب دادن نیست . چندتا نمونه سوال از هوش تحلیلی دیدم هنگ کردم .