2777
2789
عنوان

دلم برای دختر عمم میسوزه برادرزاده هاش عروس شدن هنوز نتونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 5268 بازدید | 176 پست
با این پول و امکانات شوهر میخواد چی کار این خودش باید زن بگیره خب معلومه میترسن بیان خواستگاریش میگن ...

بابا اینقد عتیقه تا الان اومدن خونشون خواستگاری این نظریه کلا رد شده😂

خوشبحالش با این همه اپشن فقط شوهر آقابالاسر پررو کم داره؟که بیاد مثل خیلی ها تاپیک غم انگیز از زندگ ...

چی بگم

البته حق داره یکم 

حس بدی داره

بدتر اینکه همه هم بهش میگن کی ازدواج میکنی کی بیایم عروسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افرین بهشبااین حال اون باید دلش واسم بسوزهسی و خورده ای سن دارم بیکار و مجردمجردی توی سن بالا سختهاد ...

اره خیلی درسخون مودب 

ازمون وکالت دفعه اول قبول شد

خیلی هم وکیل خوبیه 

همه مدارکشم دولتی خوند

میگه دارم پیر میشم دلم میخواد مادر بشم ازدواج کنم برم خونه خودم همش اینا توی ذهنش

اره از این لحاظ درست میگه منم گاهی به همینا فکر میکنم و اینکه شاید هیچ وقت بچه نداشته باشم

همسن دخترخالتم ولی خب چه میشه کرد

بابا اینقد عتیقه تا الان اومدن خونشون خواستگاری این نظریه کلا رد شده😂

خب آدم حسابی ها میترس این عتیقه ها آب از سرشون گذشته میگن بریم شاید شد. هنوز وقت داره انشالله بخت خوبی گیریش میاد نیادم خداروشکر آینده اش تضمینه.

پرستیژو میخواد چکار درامدش خیلی خوب شده ،همه واسه همون پول بدو بدو داریم تو زندگی ، شوهرمم گاهی میگه ...

نره

من اگه میگم خوب نیست واسه اینکه تجربه کردم تو زندگی

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

عزیزم ما شهر های جنوب غرب کشور هستیم قومیت و زبانمون با فارس ها فرق داره وصلت هامون با همون منطقه هس ...

منم فک کردم منطقه ترک هستین مثل تبریز 

موفق باشید

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خوب همه چی هم شغل و تحصیلات نیست که آدم درستی باشه اخلاقش خوب باشه هم هست ایشون انگار فقط میخواد یکی ...

نه بخدا میگم بهتون حداقل شرایط 

مثلا میگه لیسانس یا فوق لیسانس

کارمند هم باشه همین 

دختر خالم خودش ماشین داره خونه داره درآمد داره

ازین پایین تر باشه که ازدواج نکنه بهتر

خودش هم راضی بشه داداش هاش نمیذارن