2777
2789
عنوان

دلم برای دختر عمم میسوزه برادرزاده هاش عروس شدن هنوز نتونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 5268 بازدید | 176 پست
عحب پس عجیبه واقعاولی پسرایی که در سطح ایشون هستن به ازدواج فکر نمیکنن پی عیاشی وهرروز یه دوست دختر ...

چی بگم عزیزم

چهره خوبه در حد معمولی مثل همه هست

صداش هم خیلی قشنگه‌

لباس هاش هم همیشه ست و گرون می پوشه

خیلی هم با ادبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی بگم عزیزمچهره خوبه در حد معمولی مثل همه هستصداش هم خیلی قشنگه‌لباس هاش هم همیشه ست و گرون می پوشه ...

شانس نداره از ازدواج بیشتر اوناییرو جذب میکنه که داغونن

والا اگه ازاون دخترایی بود که هرروز با یکی دوست میشد و اینا الان هزارتا خواستگار دکتر مهندس داشت 

چون یه دختر ساده و بی تجربس واسه همین

با این موقعیت خوبش زن نمیخواد؟ جدا از شوخی بهش بگو ازدواج همه چیز نیست و یه روزی نیمه اش پیدا میشه

درسته عزیزم منم بهش میگم

انگار بچه دوست داره زندگی مشترک میخواد داشته باشه

بعد اونقد این دختر سازگار و مهربون که مطمئنم اصلا دعوا نمیکنه 

شانس نداره از ازدواج بیشتر اوناییرو جذب میکنه که داغوننوالا اگه ازاون دخترایی بود که هرروز با یکی دو ...

چی بگم توی دلم خیلی براش غصه میخورم

یه مورد هم قبلا بهش معرفی کردم پسره کنار کشید چون دو سال ازش کوچیکتر بود میترسم یکی دیگه معرفی کنم دوباره همین اتفاق بیوفته 

پس اونام ارتباطات خانوادگیشون گسترده بوده یجوراییخوانواده هم تاثیر گذاره

خب اونام خواهر برادر خودشن همشون هم توی یک کوچه هستن

پدرش به همشون خونه داده 

جالبه کاری نمیکنن

درسته عزیزم منم بهش میگمانگار بچه دوست داره زندگی مشترک میخواد داشته باشهبعد اونقد این دختر سازگار و ...

اگخ بچه خیلی دوست داره بهش پیشنهاد فرزندخونده کن میتونی یه روز ببریش بهزیستی فرشته ها رو ببین

اگخ بچه خیلی دوست داره بهش پیشنهاد فرزندخونده کن میتونی یه روز ببریش بهزیستی فرشته ها رو ببین

وای نه تو رو خدا ببرم که سکته میکنه فک میکنه دیگه کلا نمیتونه ازدواج کنه

من همش بهش روحیه میدم که سنت خیلی خوبه هنوز وقت داری  این همه آدم دیر ازدواج میکنن و فلان